Krampol dohodil kšeft Grossové: Peníze za vraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Krampol dohodil kšeft Grossové: Peníze za vraždu!

Jiří Krampol točil duet s Natálií Grossovou.
Jiří Krampol točil duet s Natálií Grossovou. (Miloš Schmiedberger)

Nejdřív jí u režiséra Tomáše Magnuska (36) dohodl »štěk« v podobě servírky ve filmu Stáří není pro sraby, potom s ní jako upoutávku k filmu nazpíval duet a teď Jiří Krampol (82) zaplatil Natálii Grossové (18) za vraždu.

Herec si prostě vzal dceru expremiéra Stanislava Grosse (†45) pod svá křídla. „Jsem rád, že jsem Natálii díky Jirkovi poznal. Je obrovsky skromná a skutečně, a to bez keců, dobře hraje,“ řekl Aha! režisér Tomáš Magnusek (36), který už teď Natálii ve filmu Bastardi 4 Reparát psal roli na tělo. Udělal z ní zdravotní sestřičku a jak sám říká bezpáteřní svini. Spolčí se totiž v domově důchodců s Krampolem, který se tam bude snažit zavraždit Jana Přeučila (84).

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...

„Pokusí se ho udusit polštářem, už na to ale nemá sílu. Tak přijde Natálie a dodělá to za něj,“ usmívá se Magnusek s tím, že Krampol mladé vražedkyni za zneškodnění nenáviděného Přeučila samozřejmě zaplatí. Role Grossové je poměrně velká, prakticky stejná, jako má Krampol, Natálie může být šťastná. Přesto ji zdravotní sestřička děsí ve snech. Přeučila si velmi váží a moc si nedokáže představit, jak ho bude před kamerou dusit polštářem.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.