Schneiderová v muzikálu Rebelové: Neohrabaný tanec na příkaz režiséra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Schneiderová v muzikálu Rebelové: Neohrabaný tanec na příkaz režiséra

Že by si Jitka Schneiderová zahrála milostný objekt Terezčina tatínka?
Že by si Jitka Schneiderová zahrála milostný objekt Terezčina tatínka? (CNC_Marek Pátek)

Pletly se jí nohy, občas podpatkem přišlápla i tanečního partnera. Jitka Schneiderová (48) při zkoušce muzikálu Rebelové na prknech Hudebního divadla Karlín v nacvičování choreografie viditelně plavala. Přitom před 6 lety byla jen krůček od vítězství ve StarDance VII.

Za tohle by jí porotci deset bodů určitě nedali. Zatímco ve StarDance byl její výkon vždycky perfektní, v Rebelech to chvílemi vypadalo, že tanečníkovi fyzicky ublíží. Tak byla neohrabaná.

Bylo to schválně

Taneční nemehlo ale Jitka musela hrát podle pokynů režiséra Filipa Renče (55). „Bylo to schválně, protože moje postava Alžběty kopíruje kroky Terezčina tatínka. Pozve ji do hospody, vůbec neví, co se děje, a najednou tancují,“ popsala herečka Aha!.

Ani jeden krok...

Evidentně už si u něj ale stěžovala, aby s tím něco udělal. „Budeme to ještě trošku upravovat, aby to nepůsobilo, že nevím. Budu snad vypadat, že vím,“ smála se sexy zrzka, která prý ze StarDance v divadle zatím nepoužila ani jeden krok. „Celé to nějak nastaví choreograf a vy do toho musíte napasovat tělo, aby to vypadalo, že to jde samo, ale opravdu na začátku to tak nevypadá,“ dodala.

Anatomie života: Jitka Schneiderová překvapí v milostné scéně!

Video se připravuje ...

Dědík na telefonu

S tanečníkem Markem Dědíkem (38), který ji v soutěži skoro dovedl k vítězství, jsou pořád v kontaktu. „S Markem si občas zavoláme, viděli jsme se i na natáčení, ale tancovat už ne, to už padlo. I když mě to strašně baví,“ dodala.

Muzikálové léto

Po rozvolnění vládních opatření to byla pro hvězdy Rebelů jejich první zkouška. A bylo už načase. Ředitel divadla Egon Kulhánek se totiž rozhodl nečekat na start podzimní divadelní sezony. A už prodává vstupenky na některá představení v červenci a srpnu. Uvádět se budou pod širým nebem v rámci akce Muzikálové léto, která bude v areálu PVO Expo Praha Letňany. Premiéra Rebelů je naplánována na 9. července. Diváky Karlín láká na záruku vrácení peněz – pokud se představení kvůli nařízením vlády do konce léta zase stopnou, divadlo slibuje náhradu v plné výši.

Anatomie života: Halka Jeřábek Třešňáková to na place pěkně rozbalila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.