Došlo na lámání chleba? Pozérka Schneiderová radikálně otočila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Došlo na lámání chleba? Pozérka Schneiderová radikálně otočila!

Jitku Schneiderovou známe vždy dokonale nalíčenou
Jitku Schneiderovou známe vždy dokonale nalíčenou (Instagram)

Není to tak dlouho, co oblíbená herečka a hvězda kultovních Samotářů tvrdila, že by do nekonečného vlaku komerčních seriálů nikdy nenastoupila, protože nikdy nechce být tou, co zaměnila své poslání za honbu za uplacení hypotéky. Jenže časy se zřejmě mění. I pro Jitku Schneiderovou (47).

Koronavirus obrátil karty. Moc se netočí, divadlo nefunguje, o role je najednou nouze. Jediné, co jede, je paradoxně právě tvorba seriálů pro televizní diváky. Proto, když měla herečce přijít nabídka z Novy, aby se stala jednou z postav v příběhu na pokračování, jenž má nastoupit po Ordinaci, údajně prý neváhala. Přestože jde podle webu Expres.cz o romantickou frašku z lékařského prostředí a dříve by ji nejspíš nemilosrdně smetla ze stolu. Ne nadarmo se říká, že nouze donutila Dalibora housti. Jitku Schneiderovou zřejmě zase maličko naučila pokoře.

Rozhovor s herečkou Jitkou Schneiderovou zde: 

Františka Čížková zpovídala Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
22. 1. 2021 • 02:11

Namyšlená a doslova arogantní herečka, která svou pravou povahu odhalila v pořadu Star Dance, kdy nebyla schopná uznat, že Maruška Doležalová s Markem Zelinkou byli lepší a hlavně dokázali si získat větší přízeň diváků. Schneiderová s kyselým ksichtem působila jak Trump po prohraných volbách

mord
21. 1. 2021 • 12:05

lobodzo ubohý šmudlo, bereš na to nějaké léky?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.