Leichtová teskní po Comebacku: Zlaté časy skončily? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leichtová teskní po Comebacku: Zlaté časy skončily?

Rodina Pacovských - Tomi Paci (Tomáš Matonoha), Ivuška (Kristýna Leichtová), a Ozzák (Martn Dejdar)
Rodina Pacovských - Tomi Paci (Tomáš Matonoha), Ivuška (Kristýna Leichtová), a Ozzák (Martn Dejdar) (Instagram)

Než ji diváci mohli před více než deseti lety začít vídat v komediálním sitcomu Comeback, zazářila herečka Kristýna Leichtová (35) ve vedlejší roli ve filmu Účastníci zájezdu. Ovšem až díky zmíněnému seriálu se lidem zaryla do paměti. Na roli studentky Ivy dodnes ráda vzpomíná.

Premiéru měl novácký sitcom v roce 2008 a po celé tři roky vysílání se těšil velkému úspěchu. Stejného roku slavil Comeback 3. místo v divácké anketě ANNO v kategorii Nejoblíbenější pořad televize Nova. Hlavním důvodem úspěchu mezi diváky byla pochopitelně herecká sestava.

Největším tahounem seriálu však byl neomalený Ozzák v podání Martina Dejdara (55). Oblíbenost si ale získal i Tomáš Matonoha (49) v roli padlé hudební hvězdy Tomáše Pacovského či Kristýna Leichtová jako jeho dcera Ivuška. A právě Leichtová na toto období ráda vzpomíná. „Na Comeback vzpomínám samozřejmě s láskou. Byla to jedna z těch prací, které jsou opravdu za odměnu. Je to těžká práce, ale ve výsledku jsme byli skvělá parta lidí a moc dobře se nám spolupracovalo," svěřila se webu ŽivotvČesku.cz.

Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední!

Video se připravuje ...

Natáčení si užívala i proto, že se v roli zrcadlily i skutečné charaktery herců, byť, jak sama říká, chování postav bylo občas přitažené za vlasy. „Ty charaktery byly samozřejmě přestřelené, ale mám pocit, že každý z nás má trošku něco z té postavy. Je pravda, že v roli Ivy jsem taková sarkastická a taky jsem tak trochu hlava rodiny," přiznala herečka.

Leichtová si momentálně postěžovala na nízkou, snad až stereotypní nabídku žánrů, které televize volí. „Teď je to v televizi trochu deprese, samé lékařské prostředí nebo detektivky. Chybí mi více humoru. Samozřejmě by bylo moc fajn vrátit se k podobné práci, jako mi nabídl sitcom Comeback,“ prohlásila herečka, která zároveň tvrdí, že zvolit správný humor, co by pobavil většinu lidí, není vůbec jednoduché.

Martin Dejdar v Karlos Show: MMA? Má to erotický náboj!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.