Leichtová zkritizovala vládu: Fanynky ji pak rozcupovaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Leichtová zkritizovala vládu: Fanynky ji pak rozcupovaly!

Kristýna Leichtová dokazuje, že i těhotná žena může být sexy!
Kristýna Leichtová dokazuje, že i těhotná žena může být sexy! (Instagram: Kristýna Leichtová)

Herečka Kristýna Leichtová, známá především díky rolím v seriálech, se negativně vyjádřila k rozhodnutí vlády ohledně přítomnosti tatínků u porodů. Vzhledem k tomu, že ona sama momentálně čeká své druhé dítě, zajímá se o novinky kolem koronaviru a zdravotních opatření. Svůj názor k novému zákonu sdílela na sociální síti a dostala přes prsty! Proč?

„Zákaz otce (doprovodu) u porodu nechápu a nerespektuji v jeho paušálnosti. Chápu rizika a nutnost ochrany zdravotníků. Nechápu ovšem, proč nemůže být u porodu zdravý doprovod? Co udělat nejprve testy a pak zakazovat? Proč, je-li matka nakažená, tzn. nakažen bude nejspíš i otec, nemůže být, za přísnějších hygienických opatření, oporou svojí ženě?...

Není to věc, kterou si v hlavě lusknutím prstu přenastavíte. Na porod se připravujete devět měsíců. Porod není maturitní zkouška. Je to životní milník, pro matku, dítě i otce. Ano, dřív se to sfouklo hrc prc, bez zbytečných keců, hlavně nám tu, maminko, nekřičte! Ale tak to bylo dřív! Nechceme se přece vracet do středověku!“ napsala podle expres.cz na svém profilu Leichtová. Ta pravděpodobně čekala, že spousta maminek jí přitaká, to se ale šeredně spletla. Spousta žen se totiž po tomto vyjádření do slavné herečky pustila.

„Část mojí rodiny pracuje v nemocnici a lidé, kteří nechtějí respektovat nařízení ochrany, jsou sobci. Kdyby vaše dcera a snacha pracovaly v nemocnici, taky byste ocenila jejich ochranu. Ochranu jejich života. Všechny ženy to přežijí, když tam budou samy, ale někteří zdravotníci to můžou šeredně odskákat. Takže doporučuji více ohledu vůči lidem, kteří tam pracují. Vám by se to taky nelíbilo, být tam zaměstnaní,“ napsala jedna z uživatelek sociálních sítí.

„Takový člověk ale může být už nakažlivý pro své okolí. Jeden takový tatínek může nakazit celou směnu v porodnici a personál by pak musel do karantény. Může to pak dopadnout, že maminky nebudou mít v místě bydliště kde rodit, protože jim zavřou porodnici. Budou muset dojet do vzdálenějšího města, což zvyšuje riziko komplikací, třeba například u streptokoka. Maminky, hodně sil, nejdůležitější je stejně zdraví dítěte,“  dodala další paní.

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
5. 4. 2020 • 12:50

Tak zrovna úchylka bych nenapsala, ale já bych ho třeba u porodu nechtěla. Myslím, že to nebyl zrovna pěkný pohled, ale když už bylo miminko zabalené, tak to pochlubit se ano. Je to každého věc a nyní by to měli lidé pochopit, že se to nehodí. To napsala i manunu a má pravdu.

henes
5. 4. 2020 • 12:24

jednou větou...Být u porodu je úchylka....jasný?

manunu
5. 4. 2020 • 11:17

jity: Napsala jsem svůj názor , že jsem pro přítomnost otce u porodu. S návratem do minulosti jsem měla na mysli porody v porodnici. Jsem narozena v 70. letech a vím , že moje mamka nepopisuje zážitky z porodnice moc dobře. Taťka stál pod oknem nemocnice a překřikoval se ještě s několika dalšími tatínky, když chtěl mamce něco říct. Jak už jsem napsala, v této době je to ,ale nevhodné,vzhledem k riziku nákazy zdravotnického personálu.

jity
5. 4. 2020 • 09:38

manunu to se teda vracíme do minulosti, moje babička rodila doma a kde myslíte, že byl její manžel? Také snad s ní doma, ale jinak nyní za této situace to přece musí každý pochopit. Vždyť i ti zdravotníci mají jen jedno zdraví. Jinak je to věc názoru moji známí, oba lékaři u porodu manžel také nebyl, navíc ten den operoval. Manželka lékařka ho u porodu nechtěla, měla jen maminku.

corsa
4. 4. 2020 • 21:27

Otcové u porodů nikdy nebyli, o žádnou podporu se nejedná, protože rodička chce mít všechno rychle za sebou a v tom ji nikdo nepomůže, jedná se jen a jen o zátěž pro všechny zúčastněné, takže diskuse o ničem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.