Uniklo z natáčení: Dramatické seskoky padákem v 1. MISI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo z natáčení: Dramatické seskoky padákem v 1. MISI!

S úsměvem očíhnout, kudy se vyskakuje. Na zemi, to je bezpečné.
S úsměvem očíhnout, kudy se vyskakuje. Na zemi, to je bezpečné. (Foto FTV Prima)

Adrenalin jen na obrazovce! Středeční pokračování primáckého seriálu 1. MISE přineslo mimo jiné dramatický seskok hlavních hrdinů padákem. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že ve skutečnosti herci Radúz Mácha (34) nebo Annette Nesvadbová (29) seskakovali jen z letadla stojícího na zemi.

Všichni sice podstoupili jednodenní kurz, avšak sami »z nebe« skákat ještě nemohli. „I když to v televizi působí, že skočili za letu, není to tak. Skok se natáčel na zemi,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

Konečně pořádný adrenalin! Herci z 1. MISE si vyzkoušeli tvrdý výcvik skoku s padákem

Video se připravuje ...

Je to těžké

„Prošli jsme výcvikem, vysvětlili nám, jak odjistit padák, jak se chovat. Bylo to velmi zajímavé,“ svěřila se Annette Nesvadbová, která v seriálu hraje vojenskou lékařku Evu Dvořákovou. „Padák je dost těžký, musím říct. Podle mě má tak dvacet kilo, přepadávala jsem dozadu. Nikdy jsem s padákem neskákala. Ale láká mě to!“ dodala vnučka herce a malíře Miloše Nesvadby (†95).

Pořád se smál

To Radúz Mácha už v minulosti skok padákem podstoupil. „Ke třicátinám jsem dostal od švagra tandemový seskok. Bylo to skvělý. Chtěl bych to absolvovat znovu. Po seskoku jsem se smál až do večera, byl to velký adrenalin,“ zavzpomínal představitel vojenského lékaře Honzy Rubeše. „Pán, který nám v rámci natáčení dával školení, pořádá třídenní kurz, pak člověk z letadla vyskočí sám, zaháknutý za lano, a může doplachtit sám dolů. Domlouval jsem se s ním, že si to vyzkouším,“ dodal herec nadšeně.

Petr Poláček skončil se zpíváním a změnil profesi, ve které byste ho nepoznali

Video se připravuje ...

Natáčeli u paragánů

Herci podstoupili výcvik u skutečných paragánů. Natáčelo se 17. září na letišti v Roudnici nad Labem. „Natáčení komplikoval silný vítr a déšť, který si nerozuměl s návazností obrazů, a tak se vše nebývale protáhlo,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.



Přečtěte si
zuzakirsch
27. 1. 2022 • 09:47

On se na ten blábol někdo dívá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.