Kde přišel Krejčíř k milionům? Pracovat už nemusím, směje se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kde přišel Krejčíř k milionům? Pracovat už nemusím, směje se

Krejčíř vyrazil na obhlídku nové prodejny aut.
Krejčíř vyrazil na obhlídku nové prodejny aut. (herminapress.cz)

Tomáš Krejčíř (50) udělal výjimku a po dlouhé době se opět objeví na obrazovce! Že by ho k tomu vedl ale tučný honorář, se říct nedá. Jak sám přiznává, má dost, dokonce tak dost, že nemusí pracovat. 

„Skoro patnáct let jsem měl se svou ženou docela velkou oftalmologickou firmu o asi sto zaměstnancích. Dělali jsme oční ordinace, optiky, operovali jsme oči. V červenci jsme ji prodali. Což je pro nás strašně fajn. Ne, že bych nevěděl, co s penězi, ale nemusím už do smrti pracovat,“ prozradil Tomáš Krejčíř iDnes.cz. 

„Mám velkou farmu, máme tam ovce, kozy, lamy, slepice, kozy… Máme nějaké reality, o které se starám. Občas někde něco natočím. Užívám si po strašně dlouhé době volnost,“ dodal.

Utekl ze spárů sekty, teď vychovává 5 dětí! Jak to Tomáš Krejčíř zvládá?

Video se připravuje ...

Seriál 1. mise je spíš taková výjimka a zábava zároveň. „V seriálu 1. mise hraju majora, navíc takového trošku rapla, který se snaží vychovat svého syna ve stejném duchu. Jsem tu takové pako, které šikanuje syna i manželku a ona, aby měla klid, mi všechno odkývá,“ popsal svoji postavu.

Bývalý mormon Tomáš Krejčíř: Podruhé jsem se oženil kvůli majetku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.