Tomáš Krejčíř VELKÝ NÁVRAT DO ORDINACE! Totální proměna role | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomáš Krejčíř VELKÝ NÁVRAT DO ORDINACE! Totální proměna role

2019 Když Krejčíř nejde ke kadeřníkovi.
2019 Když Krejčíř nejde ke kadeřníkovi. (Foto - TV Nova)

Dlouhé pocuchané vlasy a nedbale upravená bradka. Krasavec Tomáš Krejčíř (48) se po dlouhé době vrátil do kamenické Ordinace. Jeho nový vzhled ale mnohým divačkám vyrazí dech. 

Na otázku, co vedlo k tak výrazné změně, herec se smíchem odpověděl: „Je to jednoduché. Nemám čas se ani vyčůrat, natož si skočit k holiči. Tak jsem si řekl, že si alespoň naposledy ještě vyzkouším nechat narůst dlouhé vlasy!“ A poté vtipně přidal: „Babička mé kamarádky mě viděla po delší době a prý vykřikla – šmarjá, to je ten fešák, co mu to udělali?!“

Krejčíř teď většinu času tráví s manželkou Petrou, která ho před dvěma lety odvedla od mormonské církve. Nový vzhled kamenického psychiatra Romana Kříže i jeho lékařská doporučení můžete posoudit už dnes od 20.20 na Nově.

Uniklo ze scénáře

Lékařka Marika (Andrea Růžičková, býv. Kerestešová) si už neví rady, a tak vyhledá pomoc doktora Kříže. Již delší dobu trpí psychickými problémy. V červnu totiž před jejími zraky spáchal sebevraždu její bývalý milenec Adam Svoboda (Libor Stach).

Lepí jen divadelní záplaty

Svou poslední divadelní hru herec nazkoušel před pěti lety a od té doby, ho fanoušci mohou vidět na divadleních prknech či na televizních obrazovkách opravdu jen sporadicky. „Vždycky když se někdo hroutí, tak mi zavolají, abych pomohl,“ prozradil Aha! o své roli Tomáš Krejčíř, který v Ordinaci ztvárňuje psychiatra Romana Kříže.

Utekl ze spárů sekty, teď vychovává 5 dětí! Jak to Tomáš Krejčíř zvládá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
1. 10. 2019 • 22:25

... tak pro každého je odporné něco jiného ! To všechno co o něm píšete dobře víme , má sice vystudovanou DAMU i přesto hrá jako amatér , je to odporný člověk , který zradil svou první manželku a své děti , pro mě je prostě nepřijatelný ani jako herec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.