Herci promluvili: ODHALENÍ O KONCI ORDINACE. Jak Nova seriál odpískala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herci promluvili: ODHALENÍ O KONCI ORDINACE. Jak Nova seriál odpískala

Ordinace v růžové zahradě 2 v roce 2020
Ordinace v růžové zahradě 2 v roce 2020 (TV Nova)

Tohle fanoušky Ordinace v růžové zahradě 2 pěkně zabolí! Televize Nova totiž ještě před tím, než oznámila definitivní konec slavného seriálu, zvažovala jeho další pokračování s upraveným prostředím a hlavními hrdiny. Jenže plán nakonec podle bývalé hvězdy Ordinace Lukáše Hejlíka (40) zkrachoval.

Hejlík hrál ve dvojce Ordinace chirurga, ale hlavně velkého proutníka Jáchyma Kalinu. Ze seriálu před časem k nelibosti četného množství fanynek zmizel, ale měl se do něj vrátit. „Já jsem měl letos v březnu – dubnu nastoupit do nové trojkové řady Ordinace,“ řekl v rozhovoru pro Frekvenci 1 Hejlík. „Nová koncepce asi Nově nevyšla a Ordinaci stáhla. Možná jsem byl špatné eso v rukávu,“ zavtipkoval k tomu. Jenže právě slíbená role ve trojce Ordinace měla Hejlíkovi finančně pomoci, protože kvůli koronakrizi přišel o hlavní práci, v rámci které objíždí restaurace a další gastro podniky po celém Česku a píše o nich recenze.

„Nabídku do Ordinace 3 jsem dostal v době, když jsem přišel o práci. Nejprve jsem se do seriálu vracet nechtěl, ale nakonec jsem souhlasil. No a takhle to dopadlo,“ posteskl si. Ordinace 2 se nejprve kvůli konkurenčnímu a divácky velmi sledovanému seriálu Slunečná poroučela z úterních večerů a ze čtvrtečních úplně zmizí 10. června, kdy Nova odvysílá její poslední díl. Mezi tím se diváci můžou, v původní úterní čas Růžovky těšit na nový seriál ze zdravotnického prostředí Anatomie života. První díl poběží už v úterý 26. ledna.

Neoslovili nás

O tom, že mělo být třetí pokračování lékařského seriálu, jeho nynější hvězdy neměly tušení. „O nějakém dalším pokračování nic nevím,“ řekla Aha! Dana Morávková (49) alias doktorka Zdena Suchá. I její televizní manžel Jan Čenský (59) coby doktor David Suchý byl překvapený. „Nedostal jsem od Novy žádnou nabídku na Ordinaci 3 a ani jsem o tom nic neslyšel,“ reagoval herec.

Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec!

Video se připravuje ...

Nový seriál Anatomie života

Nový seriál Anatomie života, který štáb natáčí v reálném prostředí, zavede diváky na oddělení traumatologie, kde všechny čtyři hlavní hrdinky – Jitka Schneiderová (47), Ester Geislerová (36), Martina Preissová (45) a Barbora Černá (25) – pracují. Seriál pod režíjními taktovkami Petra Magáta (40) a Petra Nikolaeva (63) bude vyprávět příběh o sestřičkách z toho oddělení.

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pozorovatel2013
17. 4. 2021 • 12:42

koho poslouchám, tak lidem nevadí Ordinace, spíš jim vadí taková Borhyová a Koranteg, Borhyová hlásí i katastrofy s hubou od ucha k uchu jak se usmívá. Proste jste zakopali ordinaci a povl si tam necháváte. Kdy teda budete dávat něco pořádného v televizi, zatím nic moc už celé roky

pozorovatel2013
17. 4. 2021 • 12:37

Novo, někdo u vás myslí zadkem a ne mozkem

pozorovatel2013
17. 4. 2021 • 12:37

celý roky skoro nuda,posledni pul roku super a oni končí, zrovna když je to tam docela dobrý, tak je to vždy, Nova je prostě .... myslí že dají něco lepšího než je ordinace? už to bude stát úplně za prd. Vždzt co tam dávají? nic, filmy opakují pořád dokola, kdyby nemohli sáhnout do trezoru a dát staré filmy, tak nic nemají a to co ziskají nebo spíš koupí z ciziny, tak stojí za velký hov..
Takže milá Novo, již nikdy nebude tak úspěšný jako s ordinací.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.