Nový seriál Anatomie života: Zadrhl se zip i start! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový seriál Anatomie života: Zadrhl se zip i start!

Seriál TV Nova Anatomie života
Seriál TV Nova Anatomie života (blesk)

Úvodní díl seriálu Anatomie života sledovalo v úterý večer na obrazovkách TV Nova 952 tisíc diváků starších 15 let. Byl to druhý nejlepší výsledek večera.

Na konkurenční primácký seriál Slunečná se jich dívalo o 300 tisíc víc. A přitom se bylo na co koukat. Jak už Aha! informovalo, hned v prvním díle se svlékla do spodního prádla jedna ze čtyř hlavních hrdinek – sestřička Ema v podání Barbory Černé (25). 

„V první klapce se mi při smyslném svlékání zasekl zip,“ prozradila herečka. Jako by to byla předzvěst toho, že se zadrhl i start nového seriálu z nemocničního prostředí, který má nahradit pomalu končící Ordinaci v růžové zahradě 2.

Fanoušci budou překvapení i šťastní - Čestmír Mázl opouští vězení!

Video se připravuje ...

Ani reakce diváků zatím nejsou nejlepší. „Kdybyste raději nechali běžet Ordinaci, udělali byste líp!“ rozhorlila se divačka Katka M. „První díl mě docela zklamal. Působí to na mě uměle, nepřirozeně. Ale uvidíme, jak to bude dál – zkusím ještě další díl...“ dodala Pavla V. smířlivěji. Další díl můžete sledovat v úterý 2. února od 20.20 na Nově.

Slunečná a pár facek: Kdo se do koho pustí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pelagie
28. 1. 2021 • 09:02

Co je ?? Všude seriály z nemocničního prostředí Modrý kod, Sestřičky, Ordinace.. v této době. kdy spousta lidí bojuje o život mi to nepřipadá jako dobrá volba

mord
28. 1. 2021 • 08:11

Opravdový odpad. Nová dokázala, že lze klesnout ještě hlouběji než Ordinace. Režiséra bych poslal makat do nějaké továrny. Kdokoliv z ulice by to dokázal lip

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.