Leichtová zveřejnila foto z porodu! »Asistovala« jí starší dcera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leichtová zveřejnila foto z porodu! »Asistovala« jí starší dcera

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (CNC_Marek Pátek)

Novopečená maminka Kristýna Leichtová (34) se na sociální síti pochlubila snímkem z domácího porodu, při kterém nemohla chybět starší dcera Dorotka a partner Vojtěch Štěpánek (36). Hvězda seriálu Comeback svým příspěvkem vzbudila vášnivou diskuzi na téma domácí porod.

Sama Leichtová přiznala, že domácí porod není pro každého. „Ráda bych vám řekla, že se Rozárka narodila doma, rychle a bezpečně, za asistence Dorotky, Vojty a porodní asistentky. Moc jim děkuji! Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá!!!“ napsala k fotce, která vznikla krátce po narození dcery Rozárky.

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video se připravuje ...

Herečka se řídí heslem, že porod nemusí být přežitek, nýbrž prožitek, který chtěla dopřát i dcerce Dorotce. Někteří fanoušci však nad jejím rozhodnutím kroutí hlavou. „Myslím si, že malá Dorotka u porodu rozhodně byt neměla…“ napsala fanynka. „Já si myslím, že když viděla ta maličká maminku v bolestech tak to pro ni muselo být dost blbé,“ přidala se další.

Jiné ženy naopak herečce vyjádřily svou podporu. „Úžasné! Dcera dostala neskutečně posilující zážitek, ze kterého si myslím bude čerpat i ve svém životě. Tak to má dle mě být. Člověk je tvor společenský, netřeba se na nejdůležitější chvíle v životě rodiny rozdělovat, ba naopak. Gratuluj. Silná matka,“ rozplývá se fanynka.

Máme rádi Česko se vrací! Kdo rozplakal Leichtovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.