Nestydatá Leichtová: Sexy i v těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nestydatá Leichtová: Sexy i v těhotenství!

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (profimedia.cz)

Na druhé miminko se těší Kristýna Leichtová, která je známá ze seriálů Comeback a Ohnivý kuře. Herečka na svém Instagramu ukázala, že sexy může být i žena, která nosí pod srdcem miminko a vystavila se negližé.

Kvůli fotce v negližé, závidí Kristýnu Leichtovou jejímu partnerovi nejeden muž. Ačkoliv je známá herečka v požehnaném stavu, vypadá pekelně atraktivně!

„Děkujeme za gratulace, moc! Stejně si ale myslím, že ze začátku těhotenství by se mělo hlavně gratulovat budoucímu tatínkovi… To on přece vykonal tu nejdůležitější práci, hodnou přesného cílení a intenzivního soustředění. Pak je to chvilku na vesmíru a přírodě, která udělá ty zázraky a až teprve pak začíná pěstovat maminka. Musím tedy podotknout, že tentokrát byl ten zázračný začátek hodně krušný. Psychicky, fyzicky, energeticky, emočně. Ale evidentně pěstuji silného jedince, jelikož to všechno ustál. Co to bude, nevíme, jak se bude jmenovat, nevíme a kdy se narodí, je relativní a nevíme,“ napsala k fotografii Kristýna Leichtová.

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.