Těhotná Leichtová nemohla už déle mlčet: Rezolutní NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Leichtová nemohla už déle mlčet: Rezolutní NE!

Kristýna Leichtová dokazuje, že i těhotná žena může být sexy!
Kristýna Leichtová dokazuje, že i těhotná žena může být sexy! (Instagram: Kristýna Leichtová)

Stejně jako jiné nastávající maminky, i herečka Kristýna Leichtová (34) se rozhodla vyjádřit svůj nesouhlas s nařízením vlády. Ta zavedla opatření, které zakazuje otcům být kvůli koronaviru u porodu. 

Zákaz přítomnosti otců u porodu vyvolal kritické reakce mnoha nastávajících matek. Hvězda seriálu Comeback se stejně jako herečka Ivana Korolová nestotožňuje s novým nařížením vlády. "Musím k tomu něco říct, už jen z úcty ke všem těm statečným rodičům a lidem, kteří bojují za základní lidská práva. Zákaz otce (doprovodu) u porodu nechápu a nerespektuji v jeho paušálnosti. Chápu rizika a nutnost ochrany zdravotníků. Nechápu ovšem, proč nemůže být u porodu zdravý doprovod?" tázala se herečka na sociální síti Instagram.

"Proč, je-li matka nakažená, tzn. nakažen bude nejspíš i otec, nemůže být, za přísnějších hygienických opatření, oporou svojí ženě? Není to věc kterou si v hlavě lusknutím prstu přenastavíte. Na porod se připravujete 9 měsíců. Porod není maturitní zkouška. Je to životní milník, pro matku, dítě i otce," pokračovala Leichtová.

Herečka se netají tím, že první porod pro ni nebyl hororovým zážitkem, ale záležitostí, kterou si užila.  "V dnešní době si můžeme dovolit i ten luxus, porod prožít, ne ho jen přežít! A řeknu vám, prožitý porod je ten nejkrásnější zážitek na světě !!! Můžeme porodit vědomé klidné dítě, ne řvoucí uzlíček neštěstí. Můžeme porodit hladce, rychle a bez poranění. Ovšem to se většinou podaří jenom, pokud se matka cítí v bezpečí. A tahle situace a tenhle ZÁKAZ, to absolutně nepodporuje," svěřila se Leichtová.

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
30. 3. 2020 • 07:59

Ony jsou obě úplně mimo! Dříve se rodilo bez otců normálně a nyní néjaké husy budou říkat, že nebudou respektovat nařízení vlády? Co ony jsou? Jednu neznám vůbec a druhá má místo mozku jen vystrčená prsa, vždy a všude. A proč nestihla svatbu? To je pro děti rozhodně důležité. A ona to neví? Blbka

rydlo
29. 3. 2020 • 11:52

V nemocnicích a podobných zařízení jsou návštěvy v této době zakázány a kvůli nějaké „hvězdičce” by se snad měla udělat vyjímka, aby tam mohl její manžel mezi doktory a rodičky zatáhnout nějaké svinstvo! Jsou i příspěvky, že když u porodu může být doktor, tak tam může být i manžel! A ty její kecy, že když je matka díky přitomnosti muže u porodu spokojená, že dítě, které se narodí, je též spokojené s porodem a nepláče, svědčí o tom , že matce řádně hrabe!! Spíš už nanynka neví, jak se zviditelnit, když její herecké „umění” stojí za velké kulové!

vemenozmojistary
28. 3. 2020 • 15:28

Leichtová je úplně blbej kod9ctverec🔸! Kvůli krávě, která chce mít inseminátora u vrhu, budou ohrožení zdravotníci??? Kopnout ji do p#či je málo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.