Tohle Naďu nepřebolí: Byla jsem bez sebe žalem, ale to ještě nebyl konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle Naďu nepřebolí: Byla jsem bez sebe žalem, ale to ještě nebyl konec

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Jestli se s něčím zpěvačka Naďa Urbánková (81) a Karel Urbánek (†91) nikdy nesmířili, byla to ztráta miminka, kterému přestalo tlouct srdce krátce před porodem. 

Rodinná tragédie oba manžele hluboce zasáhla. Karel Urbánek mluvil o nenarozeném dítěti se slzami v očích dokonce až do svých posledních dní.

Naďa Urbánková: Jako jediná dodržela přísný zákaz Gottových narozenin

Video se připravuje ...

„Zplodili jsme spolu dítě, jenže jsme se ho nedočkali,“ vzpomínal  například herec, který se do mysli diváků vepsal jako horlivý příslušník VB v seriálu Chalupáři. Herec si také stýskal, že miminko nemá ani hrob.

Na děťátko zavzpomínala i Naďa. Popsala například, že se smutnou zprávu dozvěděla po velké vizitě v nemocnici, kde ležela  kvůli rizikovému těhotenství. Nejhorší moment nastal, když musela mrtvé dítě porodit.

„Byla jsem bez sebe žalem, ale to ještě nebyl konec,“ vzpomínala po letech Urbánková. „Abych porod zvládla, dostala jsem tenkrát porci morfia a už jsem si naštěstí nic nepamatovala,“ dodala smutně. 

Manželství s Naďou Urbánkovou poznamenala smrt nenarozeného dítěte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.