Festivalové odhalení: Ewa Farna je podruhé těhotná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Festivalové odhalení: Farna je podruhé těhotná?!

Ewa Farna zazpívala na Koncertu pro křídla
Ewa Farna zazpívala na Koncertu pro křídla (CNC)

Festival v Karlových Varech si nenechala ujít ani zpěvačka Ewa Farna (28), která vystoupila na benefičním koncertě pod taktovkou projektu Piana do škol. Jak už to tak u Ewy bývá, kromě zpěvu upoutala pozornost i svým outfitem. Jeho oversized provedení totiž vzbudilo dojem, že pod ním zpěvačka něco skrývá…

Do Varů přijela Ewa Farna spolu s manželem Martinem Chobotem (32), s nímž vystoupila v Poštovním dvoře v rámci benefitního koncertu. Zpěvačka pro tuto příležitost zvolila volnější model, a okamžitě se tak začaly šířit spekulace, zda se dvouletý Artur nedočká sourozence. Podle webu eXtra.cz totiž zpěvačka otevřeně hovoří o tom, že druhé miminko v plánu je. „Uvidíme, jak se k tomu příroda postaví," sdělila v rozhovoru pro Blesk Farna. Jelikož si půvabná zpěvačka své soukromí bedlivě střeží, jedině ona bude muset spekulace o druhém těhotenství potvrdit, či vyvrátit.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...

Ewa, která dlouhodobě zápasila s váhovými výkyvy, je nyní se sebou konečně spokojená. Aby se ovšem dostala do tohoto bodu, musela ujít dlouhou cestu. Ta vyvrcholila jejím singlem a klipem Tělo, s nímž dobyla i New York! Od té doby stoupla zpěvačce popularita, podstatnější pro ni však je fakt, že odbourala tabu témata týkající se ženského těla, čímž dodala sebevědomí nesčetnému množství žen.

Delegace filmu Zátopek na festivalu v Karlových Varech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
23. 8. 2021 • 13:33

A proč ne ! Přece nebude čekat až do důchodu s deckem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.