Milostné dilema Tauše?! Objímačka s ex Melíškovou a pak utajené rande? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milostné dilema Tauše?! Objímačka s ex Melíškovou před partnerkou, pak tajné rande?

Viktor Tauš ve Varech s přítelkyní. Na akci potkal expartnerku Kláru Melíškovou a oba z toho měli velkou radost.
Viktor Tauš ve Varech s přítelkyní. Na akci potkal expartnerku Kláru Melíškovou a oba z toho měli velkou radost. (Blesk)

Nejen s Amerikánkou, ale také s atraktivní brunetkou dorazil do Varů režisér Viktor Tauš (47). To mu ale nebránilo, aby se srdečně vítal s bývalou partnerkou Klárou Melíškovou (49). Pak s ní měl dokonce vyrazit na soukromou schůzku. 

Dvojnásobný držitel Českého lva uvedl na filmovém festivalu pouliční verzi svého divadelního představení Amerikánka. Po celou dobu se k němu tulila tanečnice Kristína »Tukan« Martanovičová (29), která k ní dělala choreografii. Shodou okolností si ale Amerikánku nenechala ujít ani režisérova bývalka Melíšková.

Veronika Khek Kubařová o svých nových 3 filmech

Video se připravuje ...

„Když ji Viktor spatřil, vrhl se k ní, začal ji objímat, líbat a hladit po vlasech,“ popsal Aha! jeden z přihlížejících diváků. Při jejich hlasitém smíchu a vzájemných intimních dotycích stála tanečnice Kristína stranou a tvářila se zcela netečně. Tauš se sice po zbytek večera věnoval jenom jí, avšak druhý den se s Melíškovou sešel v kavárně. „Klára ho něžně hladila po ruce a pořád se smáli,“ všiml si náhodný kolemjdoucí.

Osudové Vary?

Není bez zajímavosti, že jejich románek se před pěti lety provalil rovněž na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Tehdy je fotografové našli v objetí na břehu říčky Teplá, ač byli oba ještě zadaní. Tauš se rozváděl s Evou Jeníčkovou (57) alias Vendulkou utěšitelkou z Básníků a Melíšková zase s dabérem Lukášem Hlavicou (55), zmiňuje jejich první "románek" Blesk.cz.

 

Delegace filmu Zátopek na festivalu v Karlových Varech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.