Návrhář Laffita Čvančarovou nepodržel: Chudinka Jitka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Návrhář Laffita Čvančarovou nepodržel: Chudinka Jitka!

Co si myslí Osmany Laffita o šatech Jitky Čvančarové?
Co si myslí Osmany Laffita o šatech Jitky Čvančarové? (CNC)

Vzbudit emoce. Možná o to jde především. Když Jitka Čvančarová (43) vynesla modrou róbu baroktního charakteru, vyvolala tím skutečné módní pozdvižení. O pochvalné reakce ale bohužel příliš nešlo. A ani respektováný módní návrhář Osmany Laffita (56) se na její stranu nepřiklonil.

Když mu redakce webu Blesk položila dotaz, jak by hodnotil vynesené róby letošního ročníku karlovarského festivalu, i on spontánně přešel rovnou k Jitce Čvančarové, která byla nepřehlédnutelná. „Co jsem viděl, a co schytalo nejvíc kritiky a komentářů, tak to byla Jitka Čvančarová,“ navázal na diskutované téma.

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video se připravuje ...

„Měla obrovský model, což bylo podle mě zbytečné na její postavu, všechna ta extrémní látka... Ten model jí zkrátka vůbec neseděl. Za to ona chudinka nemohla, protože na to měla stylisty, nebo spíš ‚údajné‘ stylisty, kteří tomu asi moc nerozumí. Ti přece měli koukat na to, co má za postavu a podle toho jí oblékat,“ neudržel se. A kdo je autorem opulentního modelu, jenž herečka oblékla? Šaty prý pocházejí z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka. Mimochodem: taky se vám honí hlavou, jak v nich asi probíhá třeba návštěva toalety?

Anketa s herečkou Jitkou Čvančarovou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
24. 8. 2021 • 11:04

Teď už se dá u Čvančarové jen čekat, že v další róbě vyvalí i ta svá vypasená vemena!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.