Ewa Farna ukázala syna! Celý táta, chlubí se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ewa Farna ukázala syna! Celý táta, chlubí se

Zpěvačka Ewa Farna (27) obětí šikany: Byla v péči psychologa!
Zpěvačka Ewa Farna (27) obětí šikany: Byla v péči psychologa! (archiv)

Jelikož si zpěvačka Ewa Farna (28) své soukromí bedlivě střeží, málokdo by si uvědomil, že jejímu synáčkovi jsou již dva roky! Že čas nezastavitelně letí, dokázala zpěvačka snímkem, na němž syna zvěčnila a výjimečně fotku zveřejnila na svém instagramovém profilu.

Ewa Farna se neřadí mezi ty hvězdy sociálních sítí, které dávají na odiv své potomky. Na rozdíl od některých kolegyň zvládne vydělávat jen díky sobě a spolupráce se značkami, které cílí na maminky s dětmi, přenechává jiným. Pokud už zpěvačka zveřejní fotku se synkem, dává si záležet na tom, aby mu nebyl vidět obličej. Přestože se nad takovými fotkami její fanynky rozplývají, více mateřských okamžiků od zpěvačky očekávat nemohou.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...

Momentálně výjimku udělala během Karlovarského kulturního léta, kdy zvěčnila syna Artura ve velmi fešném outfitu, jak jinak než zády k objektivu. „Jako táta,“ okomentovala fotku Farna, jak informoval deník Blesk. Zpěvačka si po dovolené ve velkém užívá návrat na pódia! Vzhledem k enormnímu úspěchu, který sklidila za skladbu spolu s videoklipem s názvem Tělo, s níž se dostala i na new yorský Times Square billboard, jí popularita ještě více vzrostla. A když to covidová situace dovolila, konečně si zase mohla užít poctivé festivalové léto!

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.