Grossová »na suchu«? Neuvěříte, čeho se chce zbavit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Grossová »na suchu«? Neuvěříte, čeho se chce zbavit!

Natálka Grossová s maminkou Šárkou
Natálka Grossová s maminkou Šárkou (herminapress.cz)

Rok, kdy chybí pracovní příležitosti, je nejspíš složitý i pro manželku zesnulého Stanislava Grosse Šárku. Podle webu Expres.cz se totiž chce zbavit restaurace v exkluzivním místě.

Zmíněné zařízení s penzionem leží v pražském Prokopském údolí. Jde prý o proslulou zašívánu milenců, ale také politiků. Díky poloze v lese totiž není dovnitř vidět. Často se tu konaly  svatby, oslavy, firemní večírky, ale i smuteční hostiny. Například Jiří Krampol se tu loučil s manželkou Hankou. Jenže teď je prý objekt k mání.

„Nabídka prodeje bývalého zemského statku na hranici přírodní rezervace Prokopské údolí v Praze-Hlubočepy. Tato lokalita je příležitostí pro ty, kteří chtějí být v přírodě a téměř na ‚konci světa‘, ale zároveň mít vynikající dostupnost do centra Prahy do 15 minut. Máte tak jedinečnou příležitost využít tuto úžasnou lokalitu s pozemkem 1948 m² pro vytvoření rodinného bydlení s jedinečným výhledem do přírodní rezervace Prokopské údolí nebo třeba i na Dalejský potok. Velkou výhodou této lokality je, že nebudete časem obklopeni další bytovou výstavbou. Budete mít své soukromí,“ píše se v inzerátu, který vychvaluje restauraci Černý kohout.

Tři roky po smrti Grosse (†45): K vdově Šárce připlouvají miliony korun!

„V současné době je areál využíván pro gastronomické služby a ubytování, ale v rámci územního plánu je lokalita určená k bydlení,“ dodává inzerát dle portálu Expres.

Samotná Grossová se prý k prodeji vyjadřovat nechce, zároveň ani není zveřejněná cena, za níž se nemovitost nabízí. Ale je jasné, že když ubytovací i pohostinské služby prakticky přes rok stojí, může zařízení přidělávat momentálně více starostí než radosti.

Natálce Grossové bude za pár dní 18: Jak to má s kluky, alkoholem a kariérou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.