Grossová v písni odhalila víc, než chtěla: Slova o těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Grossová v písni odhalila víc, než chtěla: Slova o těhotenství!

Natálka Grossová popřela spekulace o těhotenství.
Natálka Grossová popřela spekulace o těhotenství.  (Blesk)

Tohle u mladičké zpěvačky nikdo nečekal! Natálie Grossová (19) vypustila do světa novou skladbu s rapperem Raegem (34) a více než o hudebním počinu se začalo diskutovat o zpěvaččině požehnaném stavu!

Což o to, nová píseň posluchače zaujala, důvodem ale není ani tak umělecké zpracování jako spíše konkrétní slova v textu. Pár větiček totiž vznítilo jiskru spekulací, že je mladá muzikálová zpěvačka v požehnaném stavu. „Ať jsi šťastný táta a já šťastná máma. Fungující láska, i tu můžeme mít. Důvěra je základ, nenechám se zlákat," zpívá se mimo jiné ve skladbě. Fanoušci si to následně vyložili po svém a začali svou oblíbenou zpěvačku zasypávat gratulacemi. „Naty, moc gratulujeme," cituje fanynku Gitu tn.nova.cz. 

Zpráva o těhotenství mladé zpěvačky se nevyhnula ani pozornosti médií, a tak měla Natálka co dělat, aby vše uvedla na pravou míru. Takovou publicitu totiž vůbec neplánovala! Jen co písnička vyšla, už musela zpěvačka krotit planý poplach veřejnosti. „Dámy a pánové, rozmohl se nám tady takový nešvar. Vyšel článek o tom, že jsem těhotná. Tak vám chci jenom říct, že těhotná fakt nejsem. Jenom jsme trošku papali. Tak jenom abyste to věděli," vysvětlila v instagramovém videu Natálie Grossová.  

Natálie Grossová ve Fantomovi povýší: Dostala nabídku, která se neodmítá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
17. 3. 2022 • 09:34

Svet potrebuje dalsiho masinfiru, nebo kantynskou?

mbmb
16. 3. 2022 • 18:05

Nejvyšší cas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.