Takhle Radůzu nikdo nezná: ZADLUŽENÁ BEZDOMOVKYNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Takhle Radůzu nikdo nezná: ZADLUŽENÁ BEZDOMOVKYNĚ!

Radůza
Radůza (Stanislav Krupař)

Začínala hrát na ulici, dokonce bydlela ve squatu. „Asi dva roky, byla jsem trochu houmlesák. Peněz bylo málo a podmínky, v nichž jsem žila, hodně punkové,“ zavzpomínala na své začátky.  

Na ulici ji pak objevila Zuzana Navarová, za tři dny nato už vystupovala Radůza na jejím koncertě. Poslala ji na konzervatoř, kterou pak zdárně vystudovala. „Muzikou jsem se začala živit asi v devětadvaceti, když jsem vydala první cédéčko. Do té doby jsem dělala různý věci. Metařku, v pekárně, v prádelně. Taky sociální pracovnici, rozvážela jsem nákupy. Prodávala jsem keramiku, noviny, hudební nástroje, hlídala děti, uklízela kanceláře,“ líčí Radůza. Dnes už má na kontě šestnáct alb, je autorkou víc než tří set písniček.

Láska je láska! Hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Video se připravuje ...

Osud si ji ale zkouší dál. „Před pěti lety se mi staly takový smrště velmi rychle po sobě. Otěhotněla jsem, nešťastnou náhodou mě pobodali sršni, málem jsem přišla o život, vinou toho jsem potratila. Na Štědrý den mi do nemocnice odvezli maminku, která zemřela 4. ledna, pátého jsem se rozvedla a šestého mi zemřel tatínek. Vlivem toho, co se dělo, jsem měla zdravotní potíže a přišla o hlas,“ svěřila se Nedělnímu Aha!

Super vyhlídky nemá ani aktuálně. „Když to řeknu stručně: Měla jsem super barák, skvělou práci a bezva partnera. A pak nastala situace, kdy jsem najednou zjistila, že jsem bez baráku, bez práce, bez přítele, a ještě jsem v exekuci. To byla taková šťastná souhra okolností," podělila se o svoje boly.

Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.