Grimes má druhé dítě Elonem Muskem, ale... Randí s přeoperovanou ženou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Grimes má druhé dítě Elonem Muskem, ale... Randí s přeoperovanou ženou

Elon a Grimes ještě jako oficiální pár.
Elon a Grimes ještě jako oficiální pár. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Ve vztahu miliardáře Elona Muska (50) s kanadskou zpěvačkou Grimes (33) rozhodně není nuda. Na podzim se rozešli, pak to dali dohromady a oznámili, že čekají druhé dítě, znovu se rozešli a nakonec hudebnice začala randit se ženou, která bývala mužem!

O novém vztahu extravagantní zpěvačky informoval web Page Six, podle něhož to Grimes dala dohromady s jistou Chelsea Manningovou (34). „Obě to berou vážně. Už spolu žijí v Austinu,“ citoval web svůj zdroj. Jejich dům v Texasu se prý nachází kousek od továrny Tesla Elona Muska a nedávno v něm zpěvačku navštívil magazín Vanity Fair. Až když se z horního patra ozval pláč miminka, Grimes prozradila, že: „S Elonem jsme se znovu stali rodiči díky náhradní matce.“

Kdo je Elon Musk

Video se připravuje ...

Holčička se jmenuje Exa Dark Sideræl a narodila se v prosinci. Kromě ní už vychovávají syna jménem X AE A-XII Musk (1), kterého jim rovněž odnosila jiná žena. „Elona bych pravděpodobně nazvala svým přítelem, ale jsme velmi fluidní,“ uvedla Grimes tehdy. O pár hodin později už ale bylo všechno jinak. „E a já jsme se rozešli. Haha, ale je to můj nejlepší přítel a láska mého života,“ vzkázala na Twitteru. Aktuálně prý její srdce bije pro Chelsea Manningovou, i ona má ale za sebou pestrou minulost.

Vojín Bradley z aféry WikiLeaks

Před operací pohlaví Manningová ještě jako vojín Bradley Manning poskytla serveru WikiLeaks v roce 2010 americké tajné armádní a diplomatické dokumenty a byla odsouzena k 35 letům vězení. O čtyři roky později se dostala na svobodu, když prezident Barack Obama (60) nařídil její propuštění. Manningová se ve vězení několikrát pokusila o sebevraždu.

Pět důvodů, jak přijít o vše na kryptoměnách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.