Bohuš Matuš svou Lucinku překvapil: Takovou reakci ale nečekal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matuš svou Lucinku překvapil: Takovou reakci ale nečekal

Bohuš Matuš
Bohuš Matuš (archiv Blesku)

Muzikálový zpěvák Bohuš Matuš (48) očividně chce, aby jeho manželka Lucinka (18) šla v jeho šlápějích. Ona sama se přihlásila na konkurz do muzikálu Ostrov pokladů, ale Matuš jí zajistil dřívější termín. Lucinka ale na tohle „překvapení“ nebyla připravená.

Nejspíš chtěl, aby měla vyšší šance. Zpěvák Bohuš Matuš (48) své ženě Lucince (18) zařídil dřívější termín konkurzu do muzikálu Ostrov pokladů. Jeho mladičkou lásku to ale asi příliš nepotěšilo. „Vlastně na mne manžel vybafnul, že okamžitě na ten konkurz mám jít, že tam na mě čekají. Neměla jsem čas se ani rozezpívat, ani se nijak rozcvičit,“ svěřila se deníku idnes.cz Lucinka.

Bohuš Matuš na zkoušce Fantoma

Video se připravuje ...

Se svým pěveckým výkonem nebyla spokojená ani ona sama. Na konkurz totiž přispěchala na poslední chvíli, zrovna byla na cestě od lékaře. Pořád se totiž léčí s poporodní kýlou. Kvůli zdravotním problémům navíc vynechala i taneční část, na kterou má dorazit jindy. Matuš to asi myslel dobře, ale ve finále své lásce možná spíš uškodil.

Naštvaný Bohuš Matuš přišel o 100 tisíc: Rozbili mu auto a ukradli věci za desetitisíce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.