Matuš s Luckou na chirurgii: TŘI PLASTIKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matuš s Luckou na chirurgii: TŘI PLASTIKY!

Bohuš Matuš se kvůli manželce Lucii vzdal alkoholu.
Bohuš Matuš se kvůli manželce Lucii vzdal alkoholu. (Martin Hykl, archiv)

Bohuš Matuš (48) se rozhodl zajít se svou manželkou Lucií (19) na kliniku estetické medicíny a plastické chirurgie Yes Visage. Dohromady je čekají tři plastiky! Co všechno si nechávají vylepšit?

Muzikálový zpěvák chce dát navždy sbohem svým kruhům pod očima, takže si je nechá odstranit. Nejedná se o nic náročného, nicméně jeho manželka Lucinka podstoupí trochu těžší zákrok. „Čeká mě operace kýly plus budu mít plastiku nosu, protože jsem ve škole měla úraz. Nalomila jsem si nos a měla jsem z toho trochu nervy, protože nevypadá jako předtím,“ svěřila se Lucka pro Expres.cz.

Ztrápený Bohuš Matuš o smrti otce a druhém dítěti

Video se připravuje ...

Bohuš by ale rád změnil na svém těle ještě dvě nedokonalosti. „Bojuju s břichem, celkově jsem hubený, ale roste mi břicho,“ pronesl zpěvák a dodal, že na liposukci se rozhodně nechystá a raději začne cvičit. Dále by si přál víc vlasů, ale to už dle svých slov neovlivní.

Bohuš Matuš

Video se připravuje ...



Přečtěte si
MacinaN
1. 3. 2023 • 02:44

To by mě nenapadlo, že zrovna Bohuš Matuš půjde na plastiku. Já osobně tady těm "zbytečným" plastickým operacím vlastně moc nefandím. Nebo já osobně bych na to asi nikdy nešla. Na plastiku bych šla jedině v případě, že by mi nějaká část těla dělala opravdový problém. Takto teď například uvažuji nad labioplastikou. Dělají to třeba tady http­s://ww­w.la­bioplas­tika-praha.cz/ Plně rozhodnutá ale ještě nejsem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.