Pomsta Felixovi? Dáda vytáhla prachaté ctitele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pomsta Felixovi? Dáda vytáhla prachaté ctitele

Dáda Patrasová v Blesku
Dáda Patrasová v Blesku (Czech News Center / Rušinová Mária)

Svého času platila herečka Dáda Patrasová (66) za sexsymbol. Její půvab přesahoval i hranice někdejšího Československa. Dostala dokonce i nabídku na hollywoodský film, po podrobném prozkoumání smlouvy ale situaci přehodnotila. 

Nabídky se Patrasové jen hrnuly, a to i na české scéně. Zahraniční produkce ale byla bránou, jak za stejný herecký výkon znásobit svůj zisk. Když proto dostala nabídku na tříleté natáčení za několik tisíc dolarů přímo z Hollywoodu, vyjela do Itálie uzavřít kontrakt. 

Revoluce v DPH, zdraží pivo! Hrozba pro USA. A trauma Patrasové

Video se připravuje ...

„Odcestovala jsem do Říma podepsat smlouvu, kde jsem se dozvěděla, že americkým producentem jednou měsíčně strávím noc v hotelu Hilton. V tu chvíli jsem položila pero a řekla, ať mě okamžitě odvezou na letiště. Nikdy bych kariéru tímhle způsobem nedělala, je to příliš krátkozraké,“ svěřila se Dáda nedávno v rozhovoru pro Zeny.iprima.cz. 

To ale nebyla jediná nabídka na to prožít část života za velkou louží. „Za hluboké totality jsem jednu takovou dostala až z Ameriky, mohla jsem se vdát do New Yorku. Ale já měla jasno v tom, že rodiče, babičku, ani svůj milovaný Semafor prostě neopustím. Můj obdivovatel ale reagoval tak, že mi za oceánem klidně podobné divadlo koupí. Nezlomil mě, ale dodnes jsme přátelé,“ dodává dnes už se smíchem. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O těhotné Vignerové i Dádině práškách! Čím je zapíjí?

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.