Dáda Patrasová má zítra narozeniny: Slováček ji překvapil romantikou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dáda Patrasová má zítra narozeniny: Slováček ji překvapil romantikou!

Šunkové chlebíčky jsou narozeninová klasika.
Šunkové chlebíčky jsou narozeninová klasika. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Princezna Koloběžka Dáda Patrasová má zítra 67. narozeniny. Felix Slováček (79) to ale s manželkou oslavil v jejich vinohradské vile s malým předstihem. A jen ve dvou. Také jahodový dort, který Dáda zbožňuje, byl jen pro dva...

Saxofonista ho na stůl přinesl s mísou obložených chlebíčků z nedalekých lahůdek a oslavenkyně jen zářila! „Líp to nemohl vymyslet. Chlebíčky celý život miluju. Nejsou pro mě žádným komunistickým přežitkem, ale delikatesou. Tak dlouho jsem je neměla,“ libovala si Dáda.

Víno a káva

Než se ale pustili do hodování, Felix své ženě zahrál na klarinet do ouška Věrné milování ze Smetanovy Prodané nevěsty. „To hraji pouze té, kterou miluji!“ podotkl Slováček potutelně, políbil manželku a přiťukl si s ní bílým vínem. „Je to náš vynikající Müller Thurgau pozdní sběr,“ upozornil Felix s tím, že preferuje česká vína. Popili, pojedli a k dortu potom saxofonista osobně udělal kávu. „Dneska Dádu musím obskakovat, když se mi narodila,“ smál se.

Revoluce v DPH, zdraží pivo! Hrozba pro USA. A trauma Patrasové

Video se připravuje ...

Velká sláva

A pak vysvětlil, proč slaví s předstihem. „Je to zase kvůli mým osmdesátinám, které slavím už druhého května koncertem v Lucerně. Všechno si zařizuju sám a nevím, kam dřív skočit... Jsem z toho nervózní jak náš pes, protože si i sám moderuju,“ komentoval Slováček.

Sexy kalhoty

„Jsem na Felixe hrdá, jak to všechno zvládá, a přemýšlím, co si na tu slávu vezmu na sebe,“ dumala Dáda, jak se oblékne do Lucerny. „To ti řeknu přesně! Vezmeš si kalhotový kostým, protože v tom seš sexy a líbíš se mi nejvíc,“ vyřešil za Dánu dilema manžel. A ještě zdůraznil: „A ne aby tě napadlo nechat si do obličeje napíchat nějaké nesmysly. Vypadáš teď bezvadně, tak se vykašli na chemii.“ Dádě Felixovy lichotky dělaly moc dobře a předla jako její černá kočka.

Dáda Patrasová v Kápni božskou: Ve Snídani na Nově jsem byla pod vlivem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amba
29. 4. 2023 • 16:04

když se to zdá někomu trapné, tak ať to nečte drbny

fany22
27. 4. 2023 • 18:11

Z toho je člověku až fyzicky nevolno, když Felix na soukromé oslavě před bulvárním fotografem “ potutelně Dádince zašpitá, že hraje jen pro tu, kterou miluje!” A dokonce koupil chlebíčky!
A ona zase prozradila, že jí milovaný Vito volá každý den a říkají si navzájem poklade.
To snad není možné. To mají takovou bídu?

Dianthos
26. 4. 2023 • 23:58

Co to je za komedii? Oni "slaví" narozeniny ve dvou a pozvou si k tomu fotografa z bulváru??

lenny7
26. 4. 2023 • 16:54

trapáci ...tak hlavně ať se Dáda nerozchlastá a do druhého května vydrží 👍🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.