Se Slováčkem to Dragounové nevyšlo: Zálusk na Felixe mladšího? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Se Slováčkem to Dragounové nevyšlo: Zálusk na Felixe mladšího?

Oslava Felixe Slováčka: Lenka Dragounová a Felix Slováček mladší
Oslava Felixe Slováčka: Lenka Dragounová a Felix Slováček mladší (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Podnikatelka v oboru nemovitostí, Lenka Dragounová (35), se objevila mezi hosty na oslavě Felixe Slováčka (80). Pozvánku obdržela prý přímo od oslavence, se kterým se zná dvacet let. Po kauze, kdy se k sobě dvojice chovala na přátelské poměry až příliš důvěrně na premiéře snímku Jan Žižka, nyní  vůbec poprvé řekla, jak to mezi sebou mají. 

Letmé doteky, polibky a prsty v krku. Tak jsme viděli Lenku Dragounovou a Felixe Slováčka ještě nedávno, že by ale mezi nimi bylo něco víc, než přátelství, vnadná kráska popírá. 

„Řeknu to úplně na rovinu, Felix to takhle má s každou ženou, nejenom se mnou. Takže to určitě není nic zvláštního,“ odpověděla na přímou otázku Expresu. 

Slováček slaví 80: Rozhovor o Dádě, zdraví i kolegovi s hlasem Gotta!

Video se připravuje ...

„Felix mě pozval, protože se známe spoustu let. Byla jsem i na jeho jiných narozeninách, jsme přátelé, když jsem pořádala vlastní ples, hrál mi na něm s kapelou, bohužel pak i tatínkovi na pohřbu,“ dodala jako důlaz jejich pevného přátelství. 

„Kdyby v tom bylo co hledat, myslím si na Felixe třeba o dvacet let dříve,“ narazila i na věkovou propast. To už má prý blíže k jeho synovi Felixovi mladšímu, kterého též velmi dobře zná. Dokonce spolu mají i hlubší vztahy než s tátou. 

Felix Slováček oslavil 80: Co říkal na setkání manželky s milenkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.