80. narozeniny Felixe Slováčka: Proč nepřišla Jiřinka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

80. narozeniny Felixe Slováčka: Proč nepřišla Jiřinka?

Oslava narozenin Felixe Slováčka: Jiřina Bohdalová
Oslava narozenin Felixe Slováčka: Jiřina Bohdalová (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Tohle jí musí být líto. Na velkolepém koncertu Felixe Slováčka k nadcházejícím osmdesátinám a šedesáti letům na scéně chyběla Jiřina Bohdalová (92). Muzikant měl pro ni připravenou obří kytici, protože herečka pouhý den poté slavila své narozeniny.

Jinak se na jevišti legendární Lucerny vystřídalo na třicet slavných osobností a v hledišti usedly další. Bohdalová musela tu velkou trachtaci oželet. Nebyla v tom nemoc, jak se někteří obávali, ale práce. „Měla jsem natáčení svého pořadu v České televizi Hobby naší doby. Protáhlo se to a vrátila jsem se pozdě. Už bych to nestihla,“ přiznala herečka, která je stále v jednom kole. „Holt pracuju, což asi nikdo nečekal, udržuje mě to v kondici,“ dodala spokojeně Bohdalová.

Žalobce chce vrátit Babiše k soudu! Dáda nebezpečně blízko milenky. A Pavel ukázal známky

Video se připravuje ...

Řádil jako mladík

Felix Slováček má narozeniny až 23. května, musel ale svůj koncert uspořádat dřív, protože 7. května začne částečná rekonstrukce Lucerny a jinde než v ní si to neuměl představit. Na jevišti řádil jako snad ani zamlada s Karlem Gottem (†80) ne. Sto padesát minut neslezl z pódia, sám bez moderátora vítal hosty a s některými si i zahrál. Když se představila Sisa Sklovská (57) coby Cher, hopsal s ní do rytmu, až roztleskal nabitý sál. Slovenská zpěvačka se dárkem velmi dobře trefila. Věnovala Felixovi publikaci s fotografiemi nejkrásnějších žen světa. Známý záletník měl velkou radost!

Milenka na balkoně

Manželka Dáda Patrasová (67) usedla jako divák do páté řady, ale jejich děti Anna Julie Slováčková (27) a Felix Slováček junior (39) předvedli, že jablko nepadlo daleko od stromu. Bývalá přítelkyně muzikanta, výtvarnice Lucie Gelemová (40), dostala též pozvánku, seděla však na balkoně...

50kilové potěšení

Narozeninový »dortík« se stylovým saxofonem a notičkami od vyhlášené cukrářky Anety vážil na 50 kilo. Díky své velikosti vystačil při párty v hotelu Ambassador pro všech 300 pozvaných hostů. Slavnostně ho nakrojila Felixova manželka Dáda.

Felix Slováček oslavil 80: Co říkal na setkání manželky s milenkou?

Video se připravuje ...

Vzpomínka na Zagorku

Slávistickou hymnu, kterou sám napsal a otextoval Zdeněk Borovec, zazpíval skladatel a muzikant Karel Vágner (81). „V Lucerně jsem vystoupil nesčetněkrát a vždycky s Haničkou Zagorovou. Dneska mi tady chybí a mám co abych to ustál,“ přiznal.

 



Přečtěte si
hejhej
4. 5. 2023 • 10:52

Kazimir1: Trapné, ubohé

stoura
4. 5. 2023 • 10:42

Přesně tak, Bohdalka je nenažraná, ta si na pohoštění potrpí. Kdysi u nás otvírali opravený fotbalový stadion a baba měla čestný výkop, přitáhli ji helikopterou a po tom výkopu si ještě na cestu zpátky poručila tác s chlebíčkama jak byla unavená asi aby tu cestu vydržela baba hladová!/

Uživatel_5348500
4. 5. 2023 • 10:11

Ano, kurevník, ošklivý Vivaldi a tolik slávy kolem něj, za to, že hraje? jiný dělá jiné věci a mnohem užitečnější a pro lidstvo. Vynálezy, péče o nemocné, atd. A takoví se neoslavují, přitom ti prvotně zmínění by bez těch druhých nemohli existovat.

hejhej
4. 5. 2023 • 08:42

Hlavně, že přišla milenka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.