Oslavenec Petr Janda a jeho jediné přání: Chci se dožít stovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oslavenec Petr Janda a jeho jediné přání: Chci se dožít stovky!

Petr Janda
Petr Janda (Blesk:Martin Pekarek)

Věk by mu tipoval málokdo! Ačkoli v úterý oslavil frontman kapely Olympic Petr Janda 81. narozeniny, jako správný rocker mířil z jedné oslavy rovnou na další párty!

Jandova rodina je přírodní úkaz, kde se podařilo nemožné! Rocker má okolo sebe samé krásné ženy, a nejen to – všechny spolu vycházejí jako nejlepší kamarádky. Jako jedna velká rodina vypadali na úterní oslavě Jandových narozenin. Muži svého života popřála jak současná manželka Alice (42), tak bývalá žena Martina (49) a dcery Marta (49) a Eliška (30).

Petr Janda: Nikdy nechci být v důchodu, budu dělat do úplného konce

Video se připravuje ...

Společně mu nejen zazpívaly, ale předaly i vlastnoručně vyrobený dárek. „To jsme ti upekly,“ křičely, když se zjevila Alice s narozeninovým dortem. „Něco si přej,“ radily Petrovi, než sfoukl svíčky. „Takže... Další narozeniny slavím, až mně bude sto,“ vyřkl oslavenec své jediné přání. A že se na svůj věk Petr Janda opravdu necítí, dokázal hned vzápětí.

Petr Janda: Se smrtí syna se dodnes nesmířil

Video se připravuje ...

Rovnou z rodinné oslavy totiž vyrazil na koncert Felixe Slováčka (79), který v Lucerně s velkou pompou oslavil své osmdesátiny. Tam dostal pro změnu on od Felixe dárek v podobě velmi starého koňaku. „Ty už nemůžeš pít, já ještě ano,“ zažertoval Janda.



Přečtěte si
Jiří Hradec
2. 8. 2023 • 19:45

Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA?
Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz.

AHel
4. 5. 2023 • 15:14

Stáří je jen pro statečné, já bych se 100 let dožít nechtěla, snad to myslel jen tak, už je to starý dědek, ale má energii, to se musí nechat, není možné, aby se za pár let nezačal sypat....držím palce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.