Janda před nervovým kolapsem: DROGY V KYTAŘE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janda před nervovým kolapsem: DROGY V KYTAŘE?!

Rocker byl dlouhou prohlídkou kvůli drogám dost naštvaný.
Rocker byl dlouhou prohlídkou kvůli drogám dost naštvaný. (Foto archiv P. Jandy, wiki, ara)

Tohle lídr kapely Olympic za svou šedesátiletou kariéru ještě nezažil. Kytaru Petra Jandy (80) na americkém turné při odletu z Floridy do Washingtonu podezírali úředníci z pašování drog. „Zkoumali ji tak dlouho, až mi odletělo letadlo,“ sdělil muzikant naštvaně.

Příslušné letištní orgány si při hledání zakázaných látek daly na čas. „Dělali na kytaře různé testy, zda nevezu drogy. Nic nenašli, tak nás pustili. Ale už bylo pozdě, musel jsem čekat na další letadlo,“ postěžoval si rocker na personál na floridském letišti Sarasota Bradenton. Aby toho nebylo málo, kufr s ním do hlavního města Spojených států nepřiletěl, dostal ho až druhý den. Celé Jandovo americké turné už od počátku provázely problémy. Petr dostal vízum pozdě a musel odcestovat až skoro týden po manželce Alici (40). Všechny patálie si prý ale vždy vynahradil na pódiu. „Lidé se tu ke mně moc hezky chovají, tak si toho vážím a užívám si to. Zpívají se mnou a jsou tu i mladé ročníky,“ pochlubil se rocker.

Petr Janda na pohřbu Michala Ambrože: Byl to kolega z nebezpečné branže

Video se připravuje ...

Prsty nadranc kvůli novým strunám

V Českém národním domě v New Yorku už dnes Janda končí své turné. „Mám prsty úplně nadranc, vzal jsem si nový struny, a to mi teda fakt dalo zabrat,“ politoval se muzikant. Do přidaného koncertu 18. prosince v pražské O2 areně se mu ale ruce jistě zahojí.

Petr Janda s manželkou: Na ples dorazil s kufrem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
5. 3. 2023 • 11:35

opravdu žhavá NOVINKA!!!!! Aha už by mělo jít do důchodu!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.