Petr Janda slaví 60 let kapely Olympic: VYKUPUJE AMERIKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Janda slaví 60 let kapely Olympic: VYKUPUJE AMERIKU!

Petr Janda
Petr Janda (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Je vidět, že je táta zvyklý se starat. Petr Janda (80) odletěl s rodinou do Miami. Za velkou louží slaví 60. výročí kapely několika koncerty pro krajany. Zazpívá jim oblíbené hity.

Janda taky hned vyrazil na nákup. Jako doma na Propasti nedaleko Jevan. Jen na konci u kasy zacinkají místo korun dolary. Kus flákoty, minerálky, zelenina. Taťka dobře ví, co je potřeba. A rozhodně nezůstalo u nákupu jediného. Občas jeho vozík vypadal tak, jako když se rozhodl vykoupit Ameriku. „S odletem byly trochu nervy, protože jsme pozdě zažádali o mé vízum,“ řekl před odletem Janda. Manželka Alice (40) s dcerami se proto na floridské pláži objevila o pár dní dřív než její muž.

Petr Janda s manželkou: Na ples dorazil s kufrem!

Video se připravuje ...

60 koncertů

„Zpívám krajanům ve Spojených státech fakt rád. Jsou srdeční, připomenu jim domov, jsou místy i dojatí,“ svěřil Janda. Létá sem často, v poslední době skoro každý rok. Má několik koncertů v Miami, Sarasotě, Atlantě, Washingtonu i v New Yorku. Pak začnou oslavy šedesátin Olympiku v Česku a na Slovensku. „Chtěl jsem, aby koncertů bylo stylově šedesát, tak uvidíme,“ dodává rocker. Je nadšený, že už nyní musel pro obrovský zájem přidat vystoupení v O2 areně 18. prosince.

Petr Janda: Ze smrti syna mám dodnes noční můry, nic horšího jsem nezažil

Video se připravuje ...

Kdy je člověk slavný?

Petr Janda má jasno. „Slavný člověk je, když ho hrají kluci na kytaru u táboráku nebo v parku,“ upřesnil po šedesáti letech na pódiu. Když začínal, řekl mu to prý jeden pán v Supraphonu.



Přečtěte si
Jiří Hradec
1. 7. 2023 • 19:07

Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA?
Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.