Janda zuří kvůli mazlíčkům dcer: Na smetaně udělat okamžitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janda zuří kvůli mazlíčkům dcer: Na smetaně udělat okamžitě!

Petr Janda
Petr Janda (Reprofoto Youtube)

Ani v důchodovém věku se rockerovi Petru Jandovi (80) nedostává příliš odpočinku. To už je ale úděl úspěšného hudebníka a stále vitálního tatínka. A zatímco jiní vrstevníci si dopřávají pouze návštěvy svých vnoučat, frontman skupiny Olympic je stále tátou na plný úvazek.

Své děti, starší i ty mladší, vedl Petr Janda k hudbě vždy. Nezahálí ani u svých nejmladších dcer, Anežky (12) a Rozárky (10). Hudební kariéru jim ale nalajnovat nechce. V jejich případě se zatím jedná o mimoškolní aktivitu. „Moje dvě nejmladší děti chodí na piano. Obě to svorně nenávidí a já je musím honit, ale už hrají fakt hezky. Ovšem jestli by chtěly dělat nějakou hudební kariéru, to už nechám na nich,“ rozpovídal se Janda v rozhovoru pro iDnes.cz.

Petr Janda: Se smrtí syna se dodnes nesmířil

Video se připravuje ...

Že jsou děti v každém věku radost i starost, ví Petr Janda velmi dobře. A jak už to tak u rostoucích ratolestí bývá, čím více domácích mazlíčků, tím větší spokojenost. Pro rodiče jsou to ale i péče a nervy navíc.„Víte, moje děti a žena mají velmi vřelý vztah ke zvířatům, takže jsme začali psem. Pak když se děti narodily, tak jsme koupili ještě jednoho, od té doby nám zase psi umřeli, takže vám řeknu současný stav: máme dva psy, dvě kočky, želvu, králíka a dva papoušky,“ pochlubil se svou domácí zoo Petr Janda, který již několikrát poznal strasti života s tolika zvířátky.

Petr Janda na pohřbu Michala Ambrože: Byl to kolega z nebezpečné branže

Video se připravuje ...

„Ráno jsem si zapnul počítač a nešel mi. Nefungovala mi myš a klávesnice, tak jsem vlezl pod stůl, jestli nemám překousaný kabel od králíka, a všichni z kapely na mě křičeli: ‚Na smetaně udělat okamžitě.‘,“ směje se rocker, jenž si z vedlejších škod hlavu nedělá. Alespoň je u něj doma pořád veselo!



Přečtěte si
ELLA Průšová
24. 1. 2023 • 23:40

Starej práskač, ať už dá pokoj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.