Americký dárek pro Petra Jandu: Je tu další Legenda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Americký dárek pro Petra Jandu: Je tu další Legenda!

Rocker Petr Janda
Rocker Petr Janda  (Foto Aha! – Martin Hykl, Michal Protivanský, Daniel Černovský, Karel Kopáč)

Po koncertě v americké Sarasotě čekalo Petra Jandu (80) překvapení. Dostal sice opožděný, ale parádní prezent k loňským kulatinám.

Rockerské hodinky, kterých firma vyrobila jen 50 kousků. „Skvělé. Mám už hodinky na tenis, k obleku a teď i na koncerty,“ radoval se Janda. Po někom pojmenují ulici nebo náměstí, po Jandovi hodinky. Navíc nesou název Legenda, jíž lídr Olympiku určitě je. Předal mu je rovnou na pódiu podnikatel Alexandr Kratochvíl (57).

„Česká rodinná firma Hainz pečovala od poloviny devatenáctého století o pražský orloj a čistila ho. Hodinářství je tradicí. Nyní vyrobila v limitované sérii náramkové hodinky pro Petra Jandu a jeho fanoušky. Asi to bude hlavně sběratelská záležitost. Petr je měl dostat už loni, ale zpozdil to covid,“ vysvětlil.

Petr Janda s manželkou: Na ples dorazil s kufrem!

Video se připravuje ...

Podle informací deníku Aha! chystá firma na příští rok další bombu. Bude vyrábět náramkové hodinky podle staroměstského orloje. Ještě větší pecka než hodinky s vodotryskem! Na jejich podobě už pracuje Luděk Seryn z Mohelnice, hodnocený jako 6. nejlepší hodinář na světě.



Přečtěte si
Jiří Hradec
12. 8. 2023 • 18:12

Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA?
Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.