Utajený návrat do nemocnice! Přítel Bohdalové kápl božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Utajený návrat do nemocnice! Přítel Bohdalové kápl božskou

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (archiv Blesku)

Legendární herečka Jiřina Bohdalová (91) na začátku roku pořádně vyděsila své příznivce, když ze zdravotních důvodů zrušila veškerou divadelní činnost. Za vším stála především chřipka, kterou ve vyšším věku není radno podceňovat. Herečka tak musela být hospitalizovaná, a ačkoli by měla být z nejhoršího venku, nemocniční prostředí má stále na dosah…

Snaží se myslet pozitivně a své fanoušky udržuje v naději, že ji letos ještě spatří v plné síle. Zdraví ale zůstává na prvním místě. Proto hvězda české kinematografie dodržuje doporučení lékařů a v současné době se šetří. „Lékaři mi doporučili věnovat zbytek letošní sezony důkladné rekonvalescenci… Věřím, že mi jaro vlije sílu do žil a s diváky se zase uvidíme,“ sdělila nedávno deníku Blesk.

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

K chřipce se na přelomu roku naneštěstí přidal i zlomený obratel. Proto i přes zlepšení zdravotního stavu herečka zůstává v pravidelném kontaktu s doktory. Vyhráno tak ještě zcela nemá. „Paní Jiřinka byla opět hospitalizovaná v Nemocnici Na Homolce. Ale ne kvůli nějakým akutním problémům, spíš šlo o údržbu, řadu vyšetření a podobně. Po zlomeném obratli měla velké bolesti zad, dávali jí obstřiky. A ví se, že má chronické plicní problémy. Tak si na sebe musí dávat pozor,“ prozradil zdroj z hereččina okolí webu eXtra.cz.

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

Koho opětovná hospitalizace Jiřiny Bohdalové vyděsila, pro toho má samotná herečka dobrou zprávu. „Jsem doma,“ potvrdila výše zmíněnému webu. Jelikož herečku v poslední době umělo zdraví potrápit, její nejbližší se ji snaží udržet v psychické pohodě, která je neméně důležitá. Společnost jí krom dcery Simony Stašové (67) dělal například režisér Zdeněk Zelenka (68). Sama herečka nyní dokonce sebrala veškeré své síly k tomu, aby osobně popřála svému kamarádovi, herci Rudolfu Jelínkovi (88), k jeho osmaosmdesátým narozeninám.



Přečtěte si
mika
2. 3. 2023 • 12:35

to víte musí hrabat, dokud to jde! Teď koupila vnukovi vilu....to stojí spoustu peněz. a Má ještě dalšího vnuka.

mika
2. 3. 2023 • 12:34

no hlavně že nechyběla Bohdalka na oslavě Helenky....to bych nepřežila. Pak jí bude zase obskakovat šéf kardiochirurg z Homolky. Ten je tam jen pro Kubišku a Bohdalku....

honzina
2. 3. 2023 • 08:21

Nechápu, proč má ve svých letech potřebu ukazovat se před kamerou. Ta by měla každý den děkovat pánu bohu za to, že tady ještě může být a užívat si důchodu. Díky takovým se posouvá odchod do důchodu a je jedno jestli lidi celý život makají rukama nebo sedí v kanclu na zadku nebo se předvádí v telce. Herečka kvůli své hladovosti ztratila poslední špetku soudnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.