Milionář odtajnil soukromí s Bohdalovou: O Jiřině jako partnerce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionář odtajnil soukromí s Bohdalovou: O Jiřině jako partnerce

Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko
Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko (Foto: P. Machan, M. Pátek)

Všemi oblíbená česká herečka Jiřina Bohdalová (91) je už nějaký ten pátek šťastně zadaná za milionáře Ľubomíra Focka (67). Ten nyní prozradil, jak jim to s Jiřinou klape v jejich soukromém životě.

Zatímco ona už byla hvězdou českého filmu, on ji s nadšením jako puberťák sledoval v televizi. Jejich cesty se ale nakonec přeci jen střetly. Poprvé spolu promluvili v devadesátých letech, ale o žádné hlubší sblížení tehdy nešlo.

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

Jiskra mezi nimi přeskočila až na společné dovolené v Dubaji. „A bylo to opravdu seznámení, které stálo za to. Měl jsem tu čest učit ji jezdit na vodním skútru," svěřil se Focko v knize Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová.

„Fungovali jsme jako rodina a fungujeme tak dobře. Jiřina jako partnerka je úplně super! Doufám, že bude stále tak noblesní, přitažlivá žena, vynikající člověk a energická královna českého herectví," vychválil svou lásku do nebes. Partnerům to očividně klape na všech frontách a my jim přejeme, aby to tak zůstalo!

Spočítáme je na prstech jedné ruky. Muži v životě Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.