Jiřina Bohdalová sekla s divadlem: Herec musí být fit, dodala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Bohdalová sekla s divadlem: Herec musí být fit, dodala

Bohdalová má velké zdravotní problémy.
Bohdalová má velké zdravotní problémy. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Michal Protivanský, ara )

Hvězdná herečka Jiřina Bohdalová (91) si koncem loňského roku zažila muka. Kvůli zdravotním problémům musela být převezena do nemocnice. Po propuštění do domácí péče si všichni její blízcí i fanoušci oddychli. Teď je ale Jiřina opět vyděsila.

Bohdalová totiž odpískala veškerá divadelní představení. „Je ale poctivé říci, že se v těchto dnech necítím na stoprocentní výkon. Herec musí být fit,“ svěřila se herečka pro deník Blesk. Tuto skutečnost potvrdil i její kamarád a zároveň ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský.

Jiřina Bohdalová a David Pastrňák to rozjeli na parketu.

Video se připravuje ...

Ve zmíněném pražském divadle Jiřina hrála několik let, například ve hře Gin Game po boku slovenského herce Milana Kňažka. Pokud jí to zdraví dovolí, ráda by se na divadelní prkna vrátila během druhé poloviny roku. Když ne, bude se alespoň snažit pořádat besedy pro fanoušky.

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5522193
16. 1. 2023 • 16:12

Paní Bohdalová je výborná herečka těm co si tady "nevidí do huby" a co jste dokázali vye, kromě toho že píšete hnusné komentáře o druhých 🙈

Ivana Sukenikova
15. 1. 2023 • 05:06

Zkuste víc přemýšlet než rýpat! Jiřinka je paní herečka ona aspoň něco dokázala!Co vy?

DWEI
14. 1. 2023 • 12:28

Hrušínský se Šplechtovou vždy byli velcí odpůrci Miloše Zemana a je s podivem, že Bohdalová i přes to, jak velmi pomohla Zemanovi při 1.volbě, se stala jejich velkou kámoškou..... Ale je jasné, že přinášela prachy a to bylo pro ředitele Jezerky podstatnější než morální kvality této herečky, která za svou pomoc při zvolení byla od Zemana 2x oceněna vyznamenáním

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.