Zelenka přiznal, jak je to s Bohdalovou: Všichni jí držíme palce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zelenka přiznal, jak je to s Bohdalovou: Všichni jí držíme palce

Režisér s herečkou a její dcerou Simonou oslavil příchod nového roku
Režisér s herečkou a její dcerou Simonou oslavil příchod nového roku (Facebook)

„Asi si to dovedete představit, jak to s ní je. V těchto letech, když má problémy s chůzí, dlouho také ležela na posteli, takže svalstvo je ochablé, tak je to složitější. Všichni jí držíme palce,“ popsal režisér Zdeněk Zelenka (68) aktuální zdravotní stav Jiřiny Bohdalové (91), která se dává do kupy po zlomenině obratle.

„Jiřina dělá pořád něco, pokaždé, i když je v tomto stavu. Jen nemůže provozovat uměleckou činnost. Čte, sleduje televizi a věnuje se návštěvám. Těch má hodně. Chodí nás za ní dost. Snažíme se ji udržet v dobré náladě. To je úkol kamarádů. A náladu má dobrou, pořád se to navíc lepší. Fyzicky je to horší. Je to nešťastné, že se jí to s tím obratlem přihodilo. Když ve vyšším věku ulehnete, pak rychle odcházejí síly,“ prozradil hereččin přítel Zdeněk Zelenka.

Jiřina Bohdalová a Zdeněk Zelenka: Vysvětlovali hrozný omyl!

Video se připravuje ...

„Divadlo musela přerušit, film je ještě náročnější, tak ten taky, to nepřipadá úvahu. Do léta bude sbírat síly, k tomu rekonvalescence a nezbývá než se modlit, aby se všechno zklidnilo. To víte, v tomhle věku když nás zradí stáří, nemůžete očekávat, že to bude bez problémů. Tělo už neposlouchá tak, jak poslouchalo ve třiceti,“ odtajnil plány Jiřiny Bohdalové známý režisér na webu eXtra.cz.

Zdeněk Zelenka o Bohdalové (90): Jak to bylo s Nesmrtelnou tetou a dalšími společnými hity?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.