Smrt Karla Hábla (†87)... Kolaps krátce po romantice v Paříži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt Karla Hábla (†87)... Kolaps krátce po romantice v Paříži

Zemřel herec Karel Hábl, bylo mu 87 let.
Zemřel herec Karel Hábl, bylo mu 87 let. (Blesk.cz)

Včerejší zpráva o jeho odchodu do hereckého nebe byla zdrcující. Skonu herce známého zejména z kultovního Pana Tau totiž nic nenapovídalo. I přes vyšší věk se těšil zdraví, pár dní před smrtí si dokonce užíval v Paříži, odkud publikoval spoustu romantických snímků a se svou životní partnerkou snil o plánech blízké budoucnosti...

„Kája zemřel náhle a nečekaně včera v pátek 2. 2. 2024 ve 20:00 hodin obklopen láskou! Měli jsme plány, stále jsme se na něco těšili, bolí to moc moc...“ uvedla včera jeho letitá přítelkyně Jana Sikorová na jeho facebookovém profilu. 

Ačkoli byl Karel Hábl muž mnoha rolí, působil v ústeckém divadle, v Divadle Radka Brzobohatého, propůjčil hlas slavnému Vinnetouovi, všechny generace si jej zamilovaly v dobrodružném Panu Tau. Na natáčení také zavzpomínal v jednom z posledních rozhovorů.

 „V díle Pan Tau na horách jsem hrál tělocvikáře, co jede s třídou na hory. A roli tam měly i takové tři grácie – jednu dodnes vídám, i když už je na penzi, druhá byla Ivana Trumpová a třetí, Zuzana, kterou si pak pan režisér Polák vzal za manželku,“ cituje jej deník Blesk. 

Skutečný osud Pana Tau: Koho daboval v Popelce a proč utekl z rande?

Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.