Krokodýl Dundee Paul Hogan: Terčem nenávisti kvůli své nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krokodýl Dundee Paul Hogan: Terčem nenávisti kvůli své nemoci

Krokodýl Dundee alias Paul Hogan
Krokodýl Dundee alias Paul Hogan (Foto: Profimedia.cz, ara)

Herec Paul Hogan (83) nezažívá to nejšťastnější období. Diagnostikovali mu zánětlivé onemocnění, kvůli kterému mu ochably všechny svaly v těle a rapidně zhubl.

Je na tom tak špatně, že údajně ani nedokáže otevřít zavařovací sklenici. Jeho onemocnění se jmenuje retroperitoneální fibróza. Lékaři mu předepsali kortikosteroidy, nicméně teď bude ale potřebovat spíš nabrat zpět svou sílu, kterou mu nemoc vzala. Rozhodl se proto prodat své luxusní sídlo na Venice Beach, kde žil se synem Chancem (24), a to zhruba za 82 milionů korun. Léčit se plánuje v rodné Austrálii.

Arnold Schwarzenegger. Fantastický příběh chudého rakouského kluka, který nikdy nevzdal své sny

Video se připravuje ...

„Už mi bylo i líp. Měl jsem problém na aortě v ledvině a léčba to spravila, ale oslabila mě. Prostě jsem ztratil jsem všechen tuk a svaly se mi zmenšily. Chance mi otevírá zavařovačky,“ popsal své zdravotní problémy herec. „Dost mých přátel, kteří drží dietu, mě za to nenávidí, protože se snažím jíst všechno tučné a sladké, na co si vzpomenete. Všechno, co oni nesmějí. A nemůžu přibrat ani gram,“ svěřil se Paul.

Tomáš Dastlík: Pokud bude svatba, tak tam si s přítelkyní určitě zatančím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kluzk
17. 12. 2022 • 11:37

Vůbec nechápu proč je jeho rodina a všchni proti němu v ždyt je nemocen a snaží se jenom přežít jako každý druhý člověk hloupý názory lidí je promne blbost...držím mu palce at se stoho dostane .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.