»Scvrklý« Krokodýl Dundee Paul Hogan (83): Docházejí mu síly... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Scvrklý« Krokodýl Dundee Paul Hogan (83): Docházejí mu síly...

Krokodýl Dundee alias Paul Hogan
Krokodýl Dundee alias Paul Hogan  (Foto: Profimedia.cz, ara)

Hvězda nejslavnějšího australského filmu, legendární Krokodýl Dundee Paul Hogan (83) se potýká s obrovskými zdravotními problémy. Strašidelně zeslábl během náročné léčby nezhoubného nádoru na ledvině a přiznává, že mu docházejí síly...

Náročné léčení kortikosteroidy ho prý »scvrklo« a připravilo o veškerý podkožní tuk, byť jeho efekt bývá zpravidla opačný. To vše kvůli tzv. peritoneální fibróze, okolo tepny v břiše mu rostl nezhoubný nádor a tlačil mu na ledvinu. „Léčba to spravila, ale scvrknul jsem se,“ přiznává vyzáblý herec v rozhovoru pro australskou televizi Nine. Momentálně je prý tak slabý, že si sám si neotevře sklenici se zavařeninou.

Malí krokodýli čelnatí, kteří se v minulých dnech vylíhli v olomoucké zoo na Svatém Kopečku.

Video se připravuje ...

Navíc má kardiostimulátor a vůbec se drží už už jen »zuby nehty«. „Až do devětasedmdesáti jsem byl úplně fit. Čtyřicátníkům bych to pořád nandal! Pak ale přišla osmdesátka – a ne nadarmo se říká, že osmdesátiny nejsou pro sralbotky, protože to se vším začalo fakt jít z kopce…“ A jestli bude sešup pokračovat, Paul je připravený: „Žil jsem docela mimořádný život, za který jsem ohromně vděčný,“ bilancuje. Dožít by ale chtěl doma v Austrálii, ne v Kalifornii, kde kvůli kariéře desítky let žije. „Nejsem na místě, kde bych měl být. Šťastnější bych byl, kdybych žil trvale v Sydney, tady už se jaksi nudím,“ popsal ještě Hogan.

Visí na synovi

Hogana už v Los Angeles drží vlastně jeho nejmladší syn Chance (24), kterého má s hlavní ženskou hrdinkou z »Krokodýla« Lindou Kozlowskou (64), s níž je ale už od roku 2014 rozvedený. „Už toho měla dost, být prostě jen ženou Dundeeho,“ chápe Hogan. Totéž se mu ostatně přihodilo s první manželkou, Australankou Noelene, se kterou má pět potomků. A tahat Chance k protinožcům nemíní. „Tady vyrostl, je to Amík. Má tu celý svůj život, přátele, kapely, holky, koníčky…“ chápe Paul - stejně jako skutečnost, že už je dospělý. „Mým ostatním dětem je skoro šedesát, asi na tom nejmladším trochu visím...“

Krokodýl v Indonésii žil šest let s pneumatikou na krku. Zachránil ho prodavač ptactva.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.