Semir Gerkhan: Hvězda Kobry 11 v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Semir Gerkhan: Hvězda Kobry 11 v Česku!

Na Juniorfestu převzal Erdoğan cenu v podobě filmové klapky za ztvárnění role Semira, kterou uhranul několik generací diváků.
Na Juniorfestu převzal Erdoğan cenu v podobě filmové klapky za ztvárnění role Semira, kterou uhranul několik generací diváků. ( Foto ČTK/ M. Chaloupka, Instagram.com, ara)

Jednoznačně nejpopulárnější postavou oblíbeného německého seriálu Kobra 11 je malý hbitý Semir, a tak není divu, že příjezd jeho představitele, Erdoğana Atalaye (56),vzbudil na Juniorfestu v Plzni pořádný rozruch. „Mezi svými urostlými bodyguardy vypadal jak Dědeček Hříbeček z Mrazíka,“ komentoval s úsměvem první setkání jeho český dabér Bohdan Tůma (55).

Pro dabéra a herce Bohdana Tůmu bylo setkání s jeho německým kolegou, hercem Erdoğanem Atalayem, premiérou, a to hned dvojitou „Za svou dabingovou kariéru jsem se až doposud se žádným hercem, kterého dabuju, nesetkal,“ prozradil Aha! Tůma. „Musím říct, že mě Erdoğan mile překvapil, protože to je velice skromný a příjemný člověk, je s ním sranda a je prostě úžasnej společník,“ rozplýval se ze společného setkání. Hovězí hlas? „Dokonce jsme tam spolu koukali i na nějaký díl a já jsem mu říkal, vidíš, jak dobře jsem tě nadaboval, teď si to poslechni v originále, jakej máš hovězí hlas,“ řekl v žertu Erdoganovi Tůma a pokračoval: „Překladatelka mu to samozřejmě přeložila, a on se jen smál.“ Prozradil vtipnou historku ze společného setkání a doplnil ještě „Takže mu říkám - no a nebýt mě, tak bys tady na festivalu dneska nebyl, protože já tě dabuju úplně úžasně!“

Zemřela herečka Valentina Thielová (†89), učitelka ze Sněženek a machrů

Video se připravuje ...

Společné cigáro

Dabéra udivilo, co má se zahraničním kolegou společného: „ Pil kávičku a kouřil! B﷯yl jsem překvapený, že kouří, což já teda taky, takže to máme společný,“ dodal s úsměvem spokojený Tůma.

Víte, že...

...první pilotní díl s názvem Bomby na 92. kilometru, který televize RTL odvysílala 12. března 1996, sledovalo 10 milionů lidí?

Nástup po smrti

Erdogan se v seriálu Kobra 11 poprvé v roli vrchního komisaře Semira Gerkhana objevil až v jeho třetím díle. Nahradil svého předchůdce vrchního komisaře Ingo Fischera, který byl ve druhém díle zastřelen. Semir byl nejdéle se objevující postavou v seriálu Kobra 11.

Jitka Molavcová se vzdala otěhotnění kvůli lásce svého života. Svým komediálním talentem a jemným půvabem vybočuje z řady

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
8. 11. 2022 • 08:55

Prima chlápek, nějaké pokračování jde TV, stále to má šmrnc a styl, jen tak dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.