Neohrožení krasavci Semir, Thor a Neo: Česko plné akčních hrdinů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neohrožení krasavci Semir, Thor a Neo: Česko plné akčních hrdinů

Hemsworth s kumpány na procházce poblíž Karlova mostu.
Hemsworth s kumpány na procházce poblíž Karlova mostu. (Marek Pátek)

Nad Českem teď bdí světoví hrdinové. Herci Chris Hemsworth (39) a Keanu Reeves (58) oslňují v Praze. Erdoğan Atalay (56) zase na Juniorfestu v Plzni.

Představitele Thora, Australana Chrise Hemswortha (39), do Prahy po několikaměsíční pauze opět přivedla práce. Dotáčí tu totiž netrpělivě očekávané pokračování akčního filmu Vyproštění 2. Jak dlouho se u nás sexy krasavec zdrží, není známé. Co v našem hlavním městě dělá hvězda Matrixu, Kanaďan Keanu Reeves (58), se nám prozatím odhalit nepodařilo, avšak byli jsme to právě my, kdo ho odhalil v nudlovém baru na Žižkově. Zda je tu soukromě, či, jak se šušká, kvůli natáčení thrilleru John Wick 5, se teprve ukáže.

John Wick 3 trailer

Představitel oblíbeného dálničního policisty Semira Gerkhana z kultovního seriálu Kobra 11, německý herec Erdoğan Atalay (56), je u nás též pracovně. Do Plzeňského kraje ho zavedl dětský filmový festival Juniorfest, jehož je hlavní hvězdou. Díky festivalu se dokonce setkal s hercem Bohdanem Tůmou (55), který mu v českém dabingu propůjčil svůj hlas.

Tělo nezná hranic, zjistíte s Chrisem Hemsworthem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.