Rosamund Pikeová (43): Po práci v Praze romantika v Benátkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rosamund Pikeová (43): Po práci v Praze romantika v Benátkách!

Rosamund Pikeová
Rosamund Pikeová  (foto: Youtube)

Kvůli natáčení v Česku a problémům s cestováním v době pandemie se britská herečka Rosamund Pikeová (43) s celou rodinou na nejméně dva roky přestěhovala do Prahy, aby pohodlně zvládla natočit první dvě řady fantasy seriálu The Wheel of Time (Kolo času).

Pandemie polevila a Pikeová si za odměnu dopřála romantickou dovolenou v Benátkách – s partnerem i dětmi. S podnikatelem Robiem Uniackem (61) navštívili v sobotu uměleckou výstavu a neděli pak zasvětili sladkému lenošení. Na projížďku gondolou s sebou vzali i syny Sola (9) a Atoma (7). „Rosamund se k Robiemu tulila, něžně ho líbala a vypadala moc spokojeně,“ prozradil jeden z místních zaměstnanců. Bond girl z filmu Dnes neumírej se nikdy nevdala, ale s Uniackem žije šťastně už 13 let i bez obřadu.

Šok z opilců na Vltavě

Britka dala na téma život v Česku několik rozhovorů, vyznala se z obdivu k našim památkám, probírala úskalí češtiny, kterou se pokoušela ovládnout. Od Vltavy z Českého Krumlova si ale odnesla i jinou, nelichotivou vzpomínku. „Tak opilé lidi jako tam na vodě jsem nikdy neviděla! Chlapi, kteří se pokusili stoupnout a takhle padali po hubě do bláta...“ předváděla pohoršeně v talkshow Jimmyho Kimmela. „Moji synové si od té doby hrají na opilce,“ smála se.

Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
26. 4. 2022 • 19:23

Tato herečka hrála ve filmu "Ztracená", až do poslední chvíle napětí a pak rozuzlení , kdy jsem se šli s přítelem projít, abychom to vydýchali, ona je fakt dobrá herečka, bohužel fantasy moc nemusím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.