Očistec Anistonové z Přátel: Trable s těhotenstvím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Očistec Anistonové z Přátel: Trable s těhotenstvím

Jennifer Anistonová (52)
Jennifer Anistonová (52) (ČSFD / Apple TV+)

Nejsi náhodou těhotná? Tu otázku slýchá Jennifer Anistonová (52) častěji než prosté »jak se máš«. Teď navíc přiznala, že ačkoli si navenek nenechá nic líbit a zvědavce rychle odpálkuje, uvnitř se dlouhá léta trápila. Dokud nepřišla na způsob, jak zase nalézt životní rovnováhu.

„Všechno jsem si to brala velmi osobně – nejen ty neustálé spekulace o těhotenství, ale i obviňování, že jsem si místo dětí vybrala kariéru,“ řekla v rozhovoru pro magazín Hollywood Reporter. „Nebyla to jen média, ale i lidé na sociálních sítích. A obzvlášť to bolí od rodiny. Už toho mám dost. Zařekla jsem se, že už to absolutně nebudu řešit. A moc se mi ulevilo.“ Ne že by hvězda seriálu Přátelé neměla dost příležitostí k založení rodiny. Vždyť dlouhá léta žila s Bradem Pittem (57) nebo Justinem Therouxem (50). Naznačila ale, že v době, kdy se ta možnost přímo nabízela, se potýkala se spoustou jiných problémů.

Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...

Nemohla? Nechtěla?

„Nikdo neví, co se ve mně tehdy odehrávalo, jaké jsem řešila zdravotní problémy, zkrátka proč jsem nechtěla nebo nemohla otěhotnět,“ zdůraznila. „Každému, kdo mě s tím konfrontuje, odteď odpovídám jediné: Je to můj život a já o něm rozhoduju. Až udělám nějaký velký krok, budu první, kdo to světu oznámí. Nebudete to vy, ale já!“ Takové ostré lokty by si přál mít snad každý z nás! Jak jen Jennifer dokázala přestat vnímat všechny ty narážky? Jak dosáhla »duševní nirvány«? O své tipy se naštěstí také podělila…

Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.