Děsivý vzhled Anistonové: Co se to s ní stalo?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivý vzhled Anistonové: Co se to s ní stalo?!

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (profimedia.cz)

Z těchto snímků byli v šoku i fanoušci, kteří Jennifer Anistonovou přímo adorují. Hvězdu Přátel mnozí obdivovali za to, že snad ani nestárne a má úžasnou postavičku. Tak tomu bylo do té doby, co se objevila na videu s kolegyněmi ze slavného seriálu. Z tohoto neslavného videa pak vzniklo hned několik zarážejících fotek. Co se to s Jen stalo?!

Mnoho let si lidé kladli otázku, jak je možné, že stále vypadá tak mladistvě. Tomu je ale asi konec. Jennifer Anistonová se objevila po boku Courteney Coxové a Lisy Kudrowové z Přátel na videu, které kolovalo na sociálních sítích a fanoušky zcela šokovalo! Z videa se pak začaly rychle šířit i snímky, na kterých to slavné herečce opravdu nesluší.

Nejlepší filmy Jennifer Aniston:

Video se připravuje ...

Mnoho fanoušků se ptalo, co se to sakra s krásnou Jennifer stalo. Herečka si totiž není vůbec podobná a šíleně zestárla. Podle tisíce komentářů to vypadá na špatnou plastickou operaci, která Anistonové totálně neprospěla. Jenny si měla vzít příklad z kolegyně Courteney, ta totiž před časem přiznala, že svých radikálních plastických úprav lituje. Tohle se nepovedlo!

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
24. 9. 2020 • 13:59

Co by se s ní stalo? Prostě stárne, jako každý😁

libormer
23. 9. 2020 • 17:48

Kdyby jí ostříhali vlasy na krátko a nebyla namalovaná, tak je to jasnej mužskej. Už je to olítaná vrána, žádná mladice.

antonuis.j
23. 9. 2020 • 10:15

Anistonka byla vždycky ošklivá babochlapka. Hranatý škaredý ksicht, prasečí očíčka, bradu jak buldok, tlustý krk, bez zadku a boků a prsů... mužatka jak vyšitá, asexuální, taková Antiviagra. K tomu namyšlená a blbá jak lejno na botě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.