Mezi Přáteli prý přeskočila jiskra: KONEČNĚ JSOU SPOLU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Mezi Přáteli prý přeskočila jiskra: KONEČNĚ JSOU SPOLU!

Jennifer Aniston a David Schwimmer konečně spolu?!
Jennifer Aniston a David Schwimmer konečně spolu?! (Blesk)

Byli jedním z nejikoničtějších televizních párů 90. let. Přestože to mezi nimi jiskřilo i mimo obrazovky, do vzájemného vztahu se nikdy nepustili. Teď je ale všechno prý jinak!

Rachel a Ross z kultovního komediálního seriálu Přátelé tak po více než 30 letech možná tvoří pár i v reálu! Mezi Jennifer Anistonovou (52) a Davidem Schwimmerem (54) se prý po nedávném natáčení vzpomínkové epizody rozhořela dávná láska. „Zjistili, že mezi nimi pořád panuje vzájemná chemie,“ vyzvonil magazínu Closer nejmenovaný zdroj s tím, že David Jennifer dokonce navštívil v Los Angeles a vyrazili si na víno. „Bylo vidět, že to mezi nimi jiskří,“ dodává zdroj k radosti všech fanoušků.

Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí!

Video se připravuje ...

Už měli i dítě...

Oba se poznali na střední škole, kde se Ross do Rachel okamžitě zamiloval. Nebyl ale schopen jí to říct, což se změnilo až v závěru první řady seriálu. Následovaly románky i rozchody, aby vše dospělo až v narození společné dcerky Emmy v průběhu 8. řady seriálu.

Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.