Sex s Aniston? Peklo! Jake Gyllenhaal promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sex s Aniston? Peklo! Jake Gyllenhaal promluvil

Jake Gyllenhaal byl platonicky zamilovaný do Jennifer Aniston.
Jake Gyllenhaal byl platonicky zamilovaný do Jennifer Aniston. (profimedia.cz)

Platí za sexsymbol a sní o ní sta tisíce mužů po celém světě! Je ale vůbec po čem?  Z vyjádření hereckého kolegy Jaka Gyllenhaala (40), který si s ní střihnul sexuální scénku hned několikrát, to tak nevypadá!

V rozhlasovém pořadu The Howard Stern Show se herec rozpovídal o tom, jak se do Jennifer Aniston bezhlavě zamiloval. Při natáčení filmu Hodná holka proto zažíval doslova peklo na zemi. Sexuálních scén v něm bylo víc než dost.

Letní styl Jennifer Aniston: Proč dvacet let nosí stále totéž a na jaké kousky sází?

Video se připravuje ...

„Natáčení sexuálních scén bylo mučení,“ přiznal Gyllenhaal. Aniston nenechala nic náhodě a roztouženého Jaka Gyllenhaala od sebe alespoň izolovala polštárem. „Ano, byla použita polštářová metoda,“ potvrdil herec. „Bylo to jenom preventivní a používal se pokaždé, když jsme byli v horizontální poloze,“ popsal pikanterie z  natáčení. 

A jak vlastně taková scéna vzniká? Připravte se, je to obrovsky lákavé: „Milostné scény jsou trapné, je tam asi 30, 50 lidí, kteří se dívají?,“ popsal Jake a dodal: „Je to divně mechanické. Zároveň je to tanec, dodržujete nějakou choreografii pro kameru. Můžete se do toho položit, ale je to jako bojová scéna, máte k těm scénám nějakou choreografii."

Ikonické účesy Jennifer Aniston

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.