Nebojácná Anistonová: Místo přebírání Emmy hasila požár | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nebojácná Anistonová: Místo přebírání Emmy hasila požár

Jennifer Anistonová
Jennifer Anistonová (Instagram, Profimedia.cz)

Letošní předávání televizních cen Emmy poprvé ve své 72leté historii proběhlo kvůli koronavirové pandemii virtuálně. Do prázdného studia směla jen hrstka celebrit, navíc po absolvování testu na covid. Jennifer Anistonová se navíc jala hasit hořící obálky s výherci.

Sama cenu za roli v seriálu The Morning Show sice nevyhrála, během nepříliš slavnostního předávání si alespoň užila akci, když uhasila menší požár, který založil moderátor Jimmy Kimmel zapálením obálek se jménem první vítězky večera. Kromě Kimmela a Anistonové ve studiu zazářila i Zendaya (24), která si odnesla cenu za nejlepší seriálovou herečku a stala se tak nejmladší vítězkou v dané kategorii.

Rudý koberec rozvinula doma

Je to otrava, tyhle akce bez slávy na rudém koberci... Tracee Ellis Rossová, 47letá dcera slavné zpěvačky Diany Rossové (76), byla jednou z mála hereček, které se zúčastnily osobně, ale přišlo jí líto, že ji v krásné róbě od Alexandra Vauthiera s proklatě hlubokým dekoltem, vysokým rozparkem a v lodičkách Jimmy Choo nikdo nefotí. A tak si tři metry červeného tepichu rozvinula doma na zahradě pod stromem a pro téměř 10 milionů svých fanoušků se nakrucovala aspoň na něm.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.