Bodyguard Pitta o jeho ženách: Tohle se Jolie líbit nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bodyguard Pitta o jeho ženách: Tohle se Jolie líbit nebude!

O znovunavázání vztahu mezi Aniston a Pittem se spekuluje od chvíle, kdy se herec rozvedl s  Jolie.
O znovunavázání vztahu mezi Aniston a Pittem se spekuluje od chvíle, kdy se herec rozvedl s Jolie. (Foto: profimedia.cz, Reuters)

Bodyguard Kris Herzog, který se stará o bezpečnost Brada Pitta (56) měl za roky jeho ochrany možnost poznat obě jeho manželky. Na Jennifer Aniston (51) a Angelinu Jolie (44) si utvořil vlastní názor, který se nebál sdělit světu.

Aniston a Pitt se rozvedli v roce 2005, což pro mnohé jejich fanoušky byla velká rána. Patřili totiž k nejkrásnějším párům Hollywoodu. Krátce nato si herec začal s Jolie. Přestože s Aniston rodinu nezaložil, byl údajně po jejím boku šťastnější. „Nikdy jsem neslyšel, že by se hádali. Nebyly žádné klepy o nevěře. Nic špatného se mezi nimi neudálo, dokud Brad nepoznal Angelinu Jolie," popsal pro australský portál Yahoo! v roce 2016 Herzog.  

„Opravdu ho milovala celým svým srdcem. Nevěřím, že by vůbec podívala na jiného chlapa, dokud byli spolu. Dala by mu svůj život,“ svěřil se bodyguard. A zatímco na Aniston pěl samé ódy, u Jolie to bylo přesně naopak. „S Angelinou to byl jiný druh vztahu. Angeline šlo hlavně o to, aby byli vnímáni jako nejsilnější pár celebrit na světě," konstatoval Herzog.  

Pitt si hvězdu seriálu Přátelé vzal po dvouleté známosti. Jenže vztah jim dohromady vydržel pouhých pět let. Údajně jedním z důvodu jejich rozvodu byly odlišné životní cíle. Zatímco Brad chtěl velkou rodinu, Aniston se chtěla věnovat kariéře.

S Angelinou se Pitt seznámil během natáčení akční komedie Pan a Paní Smithovi. Herečka na rozdíl od Aniston měla stejné životní plány jako Pitt, netrvalo tedy dlouho a Brad vztah s Jennifer ukončil. Sen o velké rodině se mu ale brzy splnil. Během svého sedmiletého vztahu už vychovávají šest dětí (tři jsou vlastní, tři adoptované). 

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.