Anistonová a Pitt: Chemie tu pořád je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anistonová a Pitt: Chemie tu pořád je!

Brad Pitt a Jennifer Aniston
Brad Pitt a Jennifer Aniston (profimedia.cz)

Nenápadné úsměvy, letmé doteky a obdivné pohledy. Tak obvykle nevypadá setkání bývalých manželů, notabene, když jejich vztah kdysi zkrachoval kvůli nevěře. Jenže v případě Jennifer Anistonové (50) a Brada Pitta (56) už křivdy dávno vzala voda. Po letech, kdy na sebe v médiích střídavě žalovali a pěli ódy, se teď k sobě mají jako nikdy předtím...

Předávání cen Sdružení filmových a televizních herců (SAG) je každoročně velkolepou událostí. Letos ji ovládla jediná žena – herečka Jennifer Anistonová (50). Nejenže si svou sošku za nejlepší ženský seriálový výkon odnesla v dost odvážných šatech, přes které jí byly vidět bradavky, navíc i dost okatě laškovala se svým exmanželem Bradem Pittem (56). A tak všechny okamžitě začalo zajímat, zda se náhodou slavná dvojice nechystá porušit heslo, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš.

Mohl za to film

Historie jejich vztahu je totiž jako vystřižená z červené knihovny. „Potkali jsme se už v roce 1994, ale pro mě to tehdy byl jenom obyčejný kluk z Missouri,“ vzpomíná na první setkání Anistonová s tím, že na první rande ji hollywoodský Casanova pozval až o čtyři roky později. Zasnoubení oznámili stylově, na koncertě rockera Stinga (68). Veselka se pak konala v červnu 2000 a byla velkolepá – mecheche, na které pozvali přes dvě stě hostů, je vyšlo zhruba na milion dolarů (asi 24 milionů korun).

A stejně velkolepý byl nakonec i krach jejich vztahu. Ačkoli se Anistonová, jedna z největších kariéristek v showbyznysu, nechala v únoru 2004 slyšet, že je připravená omezit práci a mít s Bradem dítě, on se při natáčení filmu Pan a paní Smithovi seznámil s krásnou Angelinou Jolieovou (44). A bylo vymalováno. Kdo by ovšem čekal, že tady příběh končí, je na omylu. On totiž možná ještě pořád pokračuje...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.